Jump to content

shumy

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shumy

  1. Здравейте колеги, колата е А8 2004г. Салона на моята е такъв: Искам да й сложа такъв: Еднакви са ли са шините и буксите? Ще има ли някакви драми?
  2. Здравейте, колата е А4 3.0tdi BKN. Студена работи идеално, не изпушва изобщо, проблема е като загрее- изкарва синкав пушек на празен ход, като се подкара изчиства до следващото спиране на празен ход. Корекциите на дюзите са нормални от -0,5 до 0,5. Като грешка дава ЕГР, вихрови клапи и изгорели подгревни свещи. Според мен дюзите препикават на празен ход. Някакви други идеи?
  3. Лично за мен 3.0 е мотора! Градски разход под 10/100, добър автомат - типтроник, куатро, карал съм го на А4 s-line и на А8. Ако взимаш 2.0tdi гледай кода на мотора и се запознай предварително какво да очакваш - новите години нямат проблем с главата и привода на маслената помпа, гледаш с какви дюзи е. Хубавото е че е масов двигател, майсторите го познават, обслужването му е евтино.
  4. Здравейте, някой гледал ли е този автомобил - http://www.mobile.bg/11417713329249552
  5. Лошото е че ми е доста далече, за това питам дали някой колега не го е гледал вече. Ако има някой наблизо, бих му платил да го види.
  6. Здравейте, някой гледал ли е този автомобил: http://www.mobile.bg/11415465026576610 Цената е много примамлива. Въпроса е къде е уловката.
  7. Здравейте колеги, Имам удоволствието да Ви представя една нова услуга за помощ и консултация при покупката на автомобил втора ръка - http://ogledi.com/ Целта на сайта е съдействие при покупка на автомобил - преглед на състоянието на колата на място, оценяване на разходите, договаряне на цената във ваша полза, съдействие при покупка - оформяне на документи, нотариално изповядване на сделката, съдействие за регистрация в КАТ, насочване към доверен сервиз за обслужване на колата и др. За повече информация заповядайте в сайта - http://ogledi.com/
×
×
  • Create New...