Jump to content

Russian

Members
  • Мнения

    334
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Russian

  • Рожден ден 9.12.1978

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Контакти

  • Website URL
    http://www.rakovski-bg.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    Audi, макроикономика, маркетинг, Linux и последно, но не и по важност - жена ми :).

Последни посетители

1672 профилни разглеждания
  • edger

Russian's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. +1 за 100-тицата на Емо. Историята трябва да се помни и да се разказва . Дано реставрацията напредне до изложението.
  2. Така е, edger - ако искаш да ти вярват не е добре да подвеждаш хората, колкото и благородни да са целите ти.
  3. Според мен е добре да ги махнем, за да "избледнее" по-бързо споменът от кампанията у хората и така да има ефект една бъдеща нова кампания, въпреки че много ми се иска да не се налага да има повече такива кампании за което и да е българско дете. Освен това, успешната кампания е нещо което морала на всеки един от нас е повелявал, че трябва да направим, а не повод за някакво самохвалство. Аз вече свалих всички плакати, които бях разлепил.
  4. Така е - второ шествие не е новина и няма да има същия ефект. Най-малкото е абсолютно сигурно, че няма да привлече вниманието на медиите. Моите мисли се движат в посока, че трябва още малко, но съществено да се измисли, защото времето е много важен фактор - средствата трябва да се осигурят възможно най-бързо, за да може да се продължи лечението. Аз си мисля, че каквато и акция да замислим, тя ще ни отнеме повече време. Може би просто трябва повече хора да разпечатат и разлепят по колите си плакатите от шествието. Дано не съм прав, но си мисля, че иначе положителната новина от вчера, ще "демотивира" дарителите и ще се загуби от "набраната инерция". Точно затова си мисля, че трябва да упорстваме още, макар напълно да осъзнавам, че ново шествие не е вариант.
  5. И във Фиат Форум България, така ми казаха миналата седмица, но резултатите от вчера ги опровергаха. Въпреки това, може би, си прав за Пловдив - въпросът е да продължим, защото днескашната новина, макар и добра, може да подейства "демотивиращо" на дарителите и темпът на събиране на средствата да спадне - дано не стане така.
  6. Колеги, до тук добре, но да не се отпускаме. Стискам палци за положително решение в сряда, но времето е решаващ фактор и не трябва да го губим в очакване държавния апарат да се задейства. По-добре да мислим за следващото мероприятие - може да си организираме една екскурзийка до Пловдив, примерно.
  7. Моят плакат мигрира от предни капак на стъклото на входа щом се върнах..... Дано вирът прелее скоро .
  8. Благодаря на всички! Бяхте изключителни!
  9. Извинявам се, ако тонът ми е по-остър, но съм повече от съгласен с коментарите по-горе, че НЕ е нормално походът на Биби да се третира по-лошо от полицията, в сравнение с протестите на разни знайни и незнайни ортанизации. Лично аз, ако бъда отделен от колоната в резултат на дейстие или бездействие на полицията, ще го възприема като посегателство върху гражданските си права.... спирам до тук, че днес съм особено емоционален. Все пак държа да уверя организаторите, че от уважение към каузата и към организаторите, поведението ми ще бъде изцяло в границите на закона и на поетите от тях ангажименти и мисля, че не е редно някой да се прави на бунтар за тяхна сметка. По отношение на организацията и в частност изписването на послание върху първите 15 автомобила, аз лично смятам, че ще е по-лесно просто то да бъде разлепено върху първите 15 пристигнали автомобила, за да не се налага да се правят размествания, когато вече са се събрали повече автомобили. Също така, подкрепям идеята стюардите, които посрещат автомобилите на НИМ, да им раздават материали за разлепване като предлагам тези, които са разпечатали допълнителни бройки, да ги оставят на стюардите, а те да ги раздават на автомобилите, които не са успяли предварително да си набавят такива, за да имаме максимален брой автомобили, които да носят посланието на похода.
  10. Дайте час и сборен пункт в Младост, за да се присъединя и аз.
  11. Помолих едно приятелче и темата вече е "препечатана" и във fiat-bg.org - както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече." Колеги, Почвам да се притеснявам, че ще се съберат повече колеги от други форуми и ще ни засрамят. Ако сме там под 50 коли е срамота, така че давайте да се събираме.
  12. Явно е въпрос на късмет, защото моите впечатления от DEDPO са по-скоро в посока на невъзможен реглаж.
  13. Някой доволен от DEPO с Б4, който да е успял да го регулира? Защото моите впечатления от тази марка монтирана на Б4 е, че светят много хубаво, но в небето и не подлежи на реглаж - въртиш и нищо не се променя . Естествено, че новият рефлектор е хубава идея, ама ако осветява облаците не е оферта . Аз лично си взех два фара в комплект с мигачите от Bosch (общо 400 лв.), регулирах ги и светят прекрасно. Скъпо е и не е разумно, но е истинско. Вярно е, че това са безумно много пари за кола на толкова години, но любовта изисква жертви.
  14. Колеги, извинявам се за отклонението от темата, но дали ползвателите на iPhone и Android могат да споделят впечатления от VoIP клинтите, които могат да се инстарират или са предварително инсталирани на тези платформи. И за двете платформи има Fring и там нещата са ми по-познати, но нямам никаква идея как стоят нещата с други алтернативи - има ли такива, има ли някой впечатления от използването им, с какви лицензи са и т.н.
×
×
  • Create New...