Jump to content

AdIpRiNe

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

AdIpRiNe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, мога ли да разбера актуалната цена на комплект носачи марка GH с транспортни разходи до Варна. Автомобила е Ауди А4/Б5 1995 г. АДР 125 к.с,
  2. Здравей колега, имаш ли налични и какви са цените на лява и дясна решетка ( предни, малки ), кора за таван във видимо добро състояние, кора под двигателя и подлакътник. Автомобила е Ауди А4/Б5, 1995г., АДР 125 к.с.
  3. Здравей колега, проблемът ми е следния : крушките ми вече светят много слабо и май трябва да ги сменям ? Но имам спомен, че са 55W, а не 50, незнам дали се бъркам. Гледам цената ти за 50 ватови е 30лв/бр. или те няма да станат при мен, или направо съм за нов ксенон...... Дай съвет какво да правя и да ти поръчвам направо !
  4. Колеги, да ви питам от линковете които видях по горе в темата не ми стана ясно дали от климатроника може да се видят и други неща свързани с автомобила като например състояние на ланда сонда или сякви други проблеми с двигателя, също отчитането на скоростта или други проблеми като например изгорели крушки по автомобила или купето .................. и наистина информацията за тези работи е страшно разхвърляна из форума и може да отнеме доста време да ровиш за такова нещо
  5. Здравеи колега, според мен избора ти е добър. 1,8т и 1,8 20 клапана са попринцип наи коравите двигатели на ауди . Подръжката е поносима а особенностите са че при турбото си приготви грубо 1000-ка за турбината а при 20v за калапаните (ако ти се разтракат както при мен). Иначе за окачването има много изписано в форума и няма кво да го коментирам (просто не е за нашите пътища). Аз съм с газов инжекцион и ми гори градско 11-12 / 100 а на бенз около 10. Ускорението не е като при турбото но хич не е зле за принципно тромавичкото купе. Ако си я намериш читава смятам че ще останеш доста доволен . Успех!!!
  6. Това че на някои (колеги) им се ратреперват бъбреците когато вдигнат 201км/ч не е причина за оправдание че колите им не варвят , Raino може пък твоята да е по бърза на старта Нека аз да си знам наи добре колко съм вдигал, искренно съжалявам вече че споделих мнението си за нещо което явно ви е болна тема, несъм от хората които спорят и нямам намерение да продалжавам да го правя. Успех на всички !
  7. Не имам в предвид (както и написах) че каталога показва доста относително колко равива колата и то когато е нова а когато са на десет или повече годинки трудно можеш да напълниш километража защото все нещо поостаряло ще има или за смяна,някои филтър запушен и тн.... Но ако твоята кола е по добре поддържана от моята(примерно) ще вдигнеш повече това имам в предвид и незнам защо не го разбираш........ А и тогава да те попитам ако наистина според твоите каталози максмалната е 200 тогава това 260 за красота ли е сложено от производителя !!?? А за разхода няма кво да ти кажа, и там щом неможеш да разбереш от колко много работи зависи това колко ще ти гори просто няма какво да говорим.......
  8. Ами Raino, аиде иди да провериш колко ти дават за колата да гори по каталог и колко ти гори на теб . Тези каталози не са особенно достоверни или поне са достоверни за колата когато е нова а не когато е 10 годишна, вместо да ми развиваш безмислени теории за нанадолниште и прочие се замисли как си поддържаш колата, в какво състояние е тя в момента и много други фактори, които определят това колко ти вдига автомобила. Както виждаш повечето от колегите дават различно мнение за това, колко развива модела именно защото зависи изцяло от самият автомобил. Ако си мислиш че изгарям от желание да те впечатля,(теб или които и да е друг) с това колко ми варви колата си се излъгал. Ако го направя, то определено ще е пред някои познат или приятел......... Такаче се позамисли наистина " дали твоята не варви или някои лъже"
  9. Не съм сагласен с повечето колеги , незнам на кои колко му върви колата, но моята е с газов инйекцион и 220км/ч съм ги вдигал от раз, а 240км/ч съм си ги поддържал за 4-5 сек и то не повече заради трафика (на магистралата Варна-Шумен). Незнам защо повечето говорят така наизуст без да знаят реалните възмойности на този двигател.
  10. Колега ако дадеш малко повече информация за какво става въпрос какви машинки и какво им е на старите и от кои град си наи вече ще е много добре :hilezh: , и ще се опитам да ти помогна, защото съм имал проблем с тези работи!!!!
  11. AdIpRiNe

    ПОМОЩ ! !!!

    Еми нямам представа дали ще стане, несъм пробвал и нямам намерение да пробвам (още по малко на моята) , просто споделих какво съм видял, щом я бяха отворили само с отверка значи все пак е станало...........
  12. AdIpRiNe

    ПОМОЩ ! !!!

    Колеги, да ви кажа ли един още по елементарен начин за отклиучване на нашите скъпоценни аудита, историята е следната: В една хубава майска вечер сме в един колега на по бира след работа които живее в квартал Христо Ботев - тъи наречената варненска циганска махала единият от колегите има А4 (спряна пред къщата) и около 12 вечерта отива да вземе един диск с музичка.......... Какво да види две циганчета на по 20 год. с по една отверка в рака (само с това!!) на двете предни седалки в колата му........... свалят тялото на сидито................бой бой бой, докато излезем едното избяга но другото неуспя, все пак ни стана интересно как е отклиучило и го накарахме да каже ................ със силен удар в клиучалката по една от вратите. Понеже централното е на хидравлични помпички, автоматично всички се вдигат, а когато се вдигнат всички, алармата, когато не е оригинална на Бош, не се вклиучва....... точно за 2 сек. работа !!!
  13. Благодаря за инфото, и вече ще чета по внимателно , все пак още съм нов във форума.
  14. AdIpRiNe

    Тракащи клапани!!!!!!

    Благодаря на всички колеги за мненията им, бяха ми много полезни. Смятам да сменя маслото, и без това ми остават около 1000 километра до смяната , и след това ако продължават ще се обърна към специалист, защото наистина може да стане сериозен проблем. В момента съм с Валволин и се води с много високо качество, но ще пробвам с друго, дано да се оправи.
×
×
  • Create New...