Jump to content

Danchob4

Members
  • Мнения

    134
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Danchob4

  • Рожден ден 1.03.1973

Друго

  • Kaра
    Audi B4 ABK 2.0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

1530 профилни разглеждания

Danchob4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Марка: Audi Модел: B4 Avant Модификация: 2.0Е АБК Цена: 2600 лв. Тип двигател: Бензин/газ Мощност: 115 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Комби Пробег: 190 000 км Дата на производство: 1993 г. Цвят: черен металик Особености: 4(5) Врати ABS- да Airbag-не Аларма - да Ел. Огледала с подгряване Ел. Стъкла - 4бр. Застраховка - да Имобилайзер - да Климатик - да Лети джанти - да Серво управление Стерео уредба - да Центр. заключване - да Телефон за връзка: 0878 397744 Пловдив Колата е с 4 чисто нови зимни гуми с железни джанти +4 летни на около 8 000 км. с лети джанти.Платена гражданска и преглед до 12.2011.Кожен волан.Претапицирани кори на вратите.Преди 15 000 км. сменени всички ремъци и ролки.Към музиката върви и бас каса.Газова бутилка на мястото на резервната гума.Коментар на цената на място.Има проблем с климатика: сменил съм му предния радиатор и вътрешния изпарител + облицоване на клапите.Компресора му работи когато има фреон,така и не можах да намеря свестни майстори в Пловдив, а и вече не ми се занимава защото взех друга кола.Друго което съм сменял:тампони заден мост,биалетки,дистрибуторна капачка.Работи си идеално и на газ и бензин.Разход на газ 12/13 градско 10 извънградско, на бензин само я паля и като загрее прехвърлям на газ,не съм засичал разход.
  2. Колега,а задните седалки какви са ,имаш ли подлакътник?Защото на мен ми предлагаха да изрежат парче от подлакътника и с него да подменят скъсаното.
  3. Чисто нов изпарител 230 лв NRG мисля ,че беше или нещо такова.Аз моя го смених септември месец.
  4. Още един глас за Алеко.Това ми беше първата асоциация като го видях.
  5. Danchob4

    Бутон-крушка

    А как по точно се сваля бутона,че и мойте са за смяна,но ме е страх да не потроша нещо?
  6. Колега вътре в първия клапан по който идва газта има едно филтърче.Него смени ли го?Аз имах същия проблем и се оказа от него. Видях ,че си сменил газов филтър ,но не знам за същия който аз казвам ли става въпрос.
  7. Мерси Коко.Извинявайте ако съм прозвучал малко грубо(и аз съм на втора ракия).Мисълта ми е ,че в комплекта има осем дълги и осем къси шпилки, та пак не разбрах , трябва да се сложат само дългите или само късите или да се комбинират по някакъв начин. P.S. В момента съм с гумена гарнитура и някакви ладови шпилки едната от които до ремъка от към въздушния филтър хваща на две резби и от там изпуска.
  8. Айде бе хора всички ли сте по кръчмите вече?Утре ще ходя на майстор и не ми се ще да ме пуска по пързалката.
  9. Взех си гумена гарнитура за капака на клапаните Елринг,но вътре има два комплекта шпилки:дълги и къси.Кои трябва да се сложат и защо са два вида? Audi B4,ABK,Avant
  10. Мерси за съвета,и мен да ти кажа малко ме е страх да я правя тази интервенция.
  11. Перките се включват.Препоръчаха ми да измия радиатора на автомивка.Предния е чист,но било възможно задния да е мръсен.
  12. Днес отново бях при майстора да види климатика.Може да се каже ,че няма голям резултат.Това което направи е ,че обля радиатора на климатика с вода евентуално да го изчисти от боклуци и да види дали ще охлажда по-добре.Веднага вътре на духалките температурата падна до 3-4 градуса,но радоста ми бе за-малко, докато изсъхна радиатора.След това отново взе да се вдига към 15/16 градуса.Стигна до извода ,че проблема не е в дехидратора(той побеля целия) , не е и в клапата за топло студено(което и на мен ми се струва логично),беше включил часовниците и налягането което показваше бе 4 бара.Общо взето за-сега и той няма ясна идея къде е проблема.Дайте идеи или препоръчайте някой в Пловдив и той да я погледне,че вече ми иде да се гръмна.
  13. Останаха 3 бр. Нова цена 150 за бр. и 120 при закупуване на всичките.
×
×
  • Create New...