Metka

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Metka

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A3 8l 1.9 TDI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Haskovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Metka

  Boostmeter щуцер

  Аз съм със същия двигател само че без чип. Също съм с щуцер от ЕГР - а и при изкачване на горнище ми дава около 1,3-1,4 bar., а при нормално каране 0,9 bar., не съм проверявал чрез вагком просто информативно ..... Относно въпроса за съжаление нямам отговор, дано някой по компетентен се отзове.
 2. Аз също подкрепям ATE - то, със същите дискове и накладки на марката нямам ядове, а вече карам 3 - та година. Както казва колегата важно е да се сменя спирачната течност и да се внимава с карането поне 300-400 км. Според мен не е излишно и да се рециклират спирачните апарати.
 3. Здравейте приятели! Реших да си подобря аудиосистемата на Ауди А3 8л.Търся качествено съотношение между високи-средни-ниски честоти, като баса тук също да присъства.Колата е със CD Pioneer DEH-X6800DAB и имам следните въпроси: 1.Мнение за тези говорители https://www.avitel-bg.com/hertz-dcx-165_2-way_16_5cm 2.Колко квадрата трябва да бъде плюсовия кабел ? 3.Субуферът ще е със следните параметри: обем 8л. и 20 см. високоговорител тъй като ще е на мястото на оригиналния суб.(върху арката на левия калник),моля за мнение https://www.avitel-bg.com/hertz-es-200-5 4.Какъв и колко W да бъде усилвателя? 5.Предложение за някой който изработва бас каси?
 4. Благодаря ви за информацията!☺
 5. Колега мисля че Power Discа не е керамичен,имах в предвид накладките. Благодаря за отговора.
 6. Здравейте! Знам че доста е писано по тази тема,но искам да съм сигурен в това което ще сменя. И така дойде времето да си сменя спирачните дискове заедно с накладките и спирачната течност.Насочил съм се към производителя ATE.Имам следните въпроси: 1) Заслужава ли си да купя Power Disc и дали повече износват накладките? 2)Какво вие мнението за керамичните накладки и спирачната течност ATE SL.6 DOT4 1л.? 3)Или да сложа обикновените дискове и накладки + горе споменатата течност на ATE? Audi A3 1.9 TDI 2002г.
 7. Здравейте,за да не отварям нова тема ще използвам тази на колегата!Реших да боядисам спирачните апарати,но съм пред дилема какъв цвят да са,знам че това е до "вкус" но все пак реших да ви помоля за мнение!? Също така ако може да ми обясните стъпка по стъпка как протича самото боядисване,трябвали да се нанесе грунд,каква боя трябва да използвам,нужен ли е лак..?Джантите са OZ ULTRALEGGERA сиви,колата е Audi A3 8L(ако има значение) също е сива.
 8. Добре,благодаря ви за инфото!
 9. Може ли да ми обясниш къде трябва да се свърже тази букса и дали след свързването ще тръгнат задните тонколони?
 10. Каква е процедурата дали няма да се справя сам или не е толкова просто както си мисля?
 11. Ако става въпрос за тях,там свързах усилвателя.
 12. http://www.technopolis.bg/bg/CD-DVD-car-receivers/Car-receiver-JVC-KD-X342BT/p/300107
 13. Колега това е сд то не видях някъде да пише rca preout!??