Jump to content

stealth

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stealth

  1. Като връщахме обратно, сменихме всички дифтунги с нови, о пръстените, гумичките на излишното гориво и всички болтове, леглата се райбероваха. Стягането на болтовете по книга. Между другото искам да вмъкна, че от скоро, сутрин като натисна педала на спирачката в повечето случаи е твърд, което ме навежда на мисълта че губи вакуум, ако бъркам ме поправете моля. Незнам дали е от значение.
  2. Мъките продължават, няма ясна “диагноза”, затова какво се случва с автомобила, само предположения. Опитах се да се свържа за съвет с Райно, който за мен е един от много кадърните хора, къде си разбират наистина от работата, но неуспешно, явно е зает, което нормално. Мисля да отида до Порше Варна, да видим там какво ще кажат. Въпреки, че дюзите отидоха на проверка един познат, който си е добър диагностик каза, че нещата с тях не са наред, пък проверяващите казаха че са в норма. Все пак ще постна малко снимки с показания на дюзите при студен двигател.
  3. Обезателно ще ги проверим колега, благодаря.
  4. Забравих да добавя, че когато отворихме за вериги се провериха двете турбини и ЕГР с охладител се поднови с нов. Извинявам се мой пропуск
  5. Здавейте колеги. Имам следния проблем с моето Ауди. След като я стартитам сутрин се полуачава едно колебание в оборотите на празен ход и респективно "клатене" на самия двигател, след 5 - 10 секунди се изчиства (понякога малко повече) и започва да работи нормално. Съшо така при потегляне се "задавя" и се получава едно придръпване и това при ниски обороти в диапазона 1100 до 1500, по на горе няма проблем, прави го и по време на движение, независимо дали колата е загряла или не. Дюзите са проверени и монтирани обратно с оригинални дифтунги и уплътнения, дросела е нов, смукатения тракт от въздушния филтър до колекторите е чист, дебитомера също е изчистен. Моля ако някой се сблъскал с такъв или подобен проблем да помага.
  6. Благодаря за информацията, поразрових се и се оказа, че трябва да се обучи за държавата в която се намира автомобила, но така и не попаднах на тема, в която да е споменат сервиз или човек, който може да ми помогне
  7. А може ли някой да сподели опит или мненеие относно последната снимка, за ограничението на скоростта и разпознаването на пътни знаци. Понякога ги разпознава, но в повечето случаи не.
  8. Благодаря за бързия отговор. Колеги може ли да ми препоръчате къде да отида, за да ми направят точна диагностика и да ми дадат компетентно мнение, от гр. Разград съм...?
  9. Здравейте колеги, от скоро време ми излизат следните грешки на информационния дисплей, ако някой се сблъсквал със същите моля да сподели как и по какъв начин се справил с проблема, прилагам снимков материал Тези три се покзват заедно: След като колата е в покой около час, тези грешки изчезват и в даден момент в движение се появяват пак. Тази се появи веднъж
  10. Много благодаря жив и здрав
  11. От Разград съм и са ми малко на разстояние, надявах се и с ваша помощ да ги намеря в нета.
  12. Здравейте колеги, моля за малко помощ относно щипки за корите на предните врати, понеже преди мен някой ги е свалил и ипзпочупил половината щипки, някои изобщо ги няма, масовите ги намерих, но за жалост единия вид не успявам да ги намеря, пускам линк с клип на който в 4:50 минута се вижда за коя става въпрос. Ще се радвам ако ме насочите от къде мога да купя такива или с какви мога да за местя?
  13. Колеги да продължа малко темата с направените по автомобила манипулации. “Измиха дюзите” и по препоръка на колегите се изчистиха клапи, въздуховоди и колектори за което им благодаря и сега всичко е наред. Надявам се информацията да е полезна.
  14. Живи и здрави колеги ще се действа
  15. Над 200 е. Ще го направя колега, благодаря за вниманието
  16. Така мисля да направя.Въпреки това съветите които се дават са полезни.
  17. Благодаря за съвета колега
  18. Разбирам. Но в крайна сметка трябва да има логично обяснение за това прекъсване и идеята ми е да разбера защо се случва това. Аз съм от Разград и не знам дали някой на близо може да помогне. Ще се радвам ако някой сподели още опит, ако се сблъсквал с подобен проблем
  19. Благодаря за съветите, ще се възползвам. Фюзите са свалени и са проверени на два различни стенда. Живи данни, прилагам снимки, при начален старт и след около 20 секунди работа. Как мога да разбера дали са верни показателите на температурните датчици
  20. Да, няма проблеми с тях,поне не виждам видими такива. Между другото на диагностиката не излизат фрапантни грешки
  21. Здравейте колеги, от 9 месеца съм собствебик на А6 bitdi 313 hp 2012 г., страхотен автомобил. Сега по същество, когато я запаля сутрин почва да прекъсва и оборотите да варират в малки интервали, прави го само при студен двигател, усещат се трептения и вибрации в купето. Пробвах да превключва на скорост (R, D), тогава вибрациите от прекъсването при работата на двигателя се предават и на скоростната кутия. Дюзите са проверени и са добре. Не пуши и т. н., просто си прекъсва. Пробвах в движение пак същата работа. Като загрее проблема изчезва, поне за сега. Винаги я загрявам поне 5-10 на място, стои в гараж. От зимата т.е. от февруари ако не ме лъже паметта почнах да сипвам бдц на бардал в нафтата, просто отбелязвам ако има значение. През есента като я купих го имах същия проблем, но изчезна, именно за това ходих да проверят дюзите. Ще съм благодарен ако можете да помогнете.
  22. Привет колеги, повдигам същата тема за да не пускам нова. Поради ред причини сега си продадох опела и вече със сигурност съм се решил да се сдобия със 3.0 tdi Quatro живот и здраве. Мина доста време от както пуснах темата и изтече много вода та да карам пак по същество. Харесал съм моделите от 2015 г., нагоре т. е така наречения фейслист, та молбата ми да споделите вашия опит и мнения за конкретен мотор (коне, модификация и др.) скоростни кутии, предимства недостатъци и др. За какво да внимавам при покупката на колата, тя ще е втора ръка както се подразбира. Ще се радвам на всякакви споделени мнения и съвети.
  23. Много добре се е получило...браво колега
  24. Благодаря за отделеното време и мнения колеги. Ако може някой друг да сподели още нещичко ще се радвам, ако го направи
×
×
  • Create New...