Jump to content

pissie

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

pissie's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. pissie

    za ciganetata na sfetofarite

    Нека и аз се включа в тая тема,понеже съм израснала в град с много голям % циганско ,пардон"ромско":)население и имам отношение по въпроса.Да,мога да кажа,че начин за превъзпитанието им има и той е само един и при едно условие-те сами да поискат по-добър живот-работа,образование и прочие,както и отделянето им напълно от циганското гето.Имам наблюдения върху такива хора(дядо ми им беше личен лекар),но те са единици.Тези ,които виждаме по улици и светофари са от определена група,за които кражба и просия е занаяр,на който се учат от най-ранна детска възраст.В същото време това е и бизнес за милиони.Така че преди да съжалим подобен екземпляр нека преди това да се замислим дали сме толкова богати (или глупави)за да увеличаваме богатството на поредния цигански барон и с какво сме задължени на подобни отрепки,които не искат,а и не могат да се научат на честен труд.Трудният живот ,който водим с нищо не помага за по-толерантно отношение към бедните и просещи по улиците,така е ,но аз не виждам причина да се затормозявам да съжалявам такива като тях.Циганетата по светофарите з амен не са обикновени дечица,а бъдещи престъпници и за голяма част от тях това си е личен избор.Не съм фен на саморазправата,но в една държава в период на саморазпад в повечето случаи тя се явява като единствено спасение.Това е мое лично мнение и не задължавам никого с него.
  2. pissie

    Да ви се похваля...

    10xs на всички,аз след малко тръгвам на разходка по"красивите "софийски улици ,важното е да се запознае придобивката с дупките))))))а относно болтовете-има си ги,още от предишния собственик,и халогените е укрепвал,а джантите са застраховани,абе късмет да имаме си е най-важното.Утре ще си дам малко малко почивка от работа и от компютъра-така че приятен и безавариен уикенд на всички и..дано се видим в неделя,ако не излезе нещо.
  3. pissie

    Да ви се похваля...

    мерси за поздравитеза паркинга-ясно-пред блока ще седи най-вероятно.а за срещата-по кое време горе-долу? и дано ми остава занапред повече време да пиша че напоследък на работа ни юркат много,надявам се на премийка този месец
  4. pissie

    Да ви се похваля...

    ами вероятно са си изяли боя както си трябва,не искам и да научавам подробности,че пак ми причернява като си помисля,да им изсъхнат ръчичките дано....Ако на такива им се организира подобна случка по-честичко може и педагогически ефект да има по-добър от затвора.Иначе кога е следващата среща,ако е последната седмица на месеца няма да можем,защото тогава е сватбата,но след това никакъв проблем.
  5. Сигурно си ме спомняте от темата преди месец за откраднатата 90-ка.Еми ,значи ,успяхме да се докопаме до част от парите за колата(по извънсъдебен път,разбира се),единият от педалите е вече в ареста,другият на подписка,останалите се издирват,не са от София.Колата не са я намерили още,но има някаква надеждица и за това.Но темата ми е за друго,от вчера с мъжа ми(бъдещия де ,след две седмици официално ставаме семейство)сме горди собственици на Ауди 80 В4 2.0 ,пак купе,93г .всички екстри(за годината де)Още направо не мога да й се нарадвам,да не я урочасам дано,страхотна е.Дано пак не й се случи нещо,тази нощ 100 пъти ставах да я гледам дали си е на мястото.Е,застрахована е този път в ДЗИ,по тъпото Шваке ни дадоха повече пари отколкото я взехме,да не повярваш направо,алармата не е лоша и други екстрички спретнахме на гадовете снощи ако пак се пробват.Но дет се вика да не дърпаме дявола за опашката.Имам два въпроса-знае ли някой добър ОХРАНЯЕМ паркинг,който все пак да носи отговорност при кражба,без значение парите,в моя район-Гео Милев и още -как може да се стане официален член на клуба.Та това е засега от мен,пишете ми,ще се радвам!
  6. И аз знам,че има надежда все още,ама май проблема ми е,че не мога да чакам.За ченгетата не знам,познавам доста хора,включително в НСБОП,свекър ми е бивше ченге и затова се чудя какво става.Верно,че само две седмици минаха от случая,но на мен месец ми се струва.Имаме познати и в СОТ-овете,.даже два пъти звъняха,но грешен сигнал,не беше същата кола,и със затворени очи ще я позная.Е,какво да кажа още,продължаваме да търсим и дано имаме късмет.Или са я разкостили,или е в гараж,паркингите поне около района са проверени,автокъщите също.
  7. Уф,само да ви кажа,че ми писна,нищо отникъде,все едно е игла в купа сено.А пък уж я пуснаха да се издирва и от специализирано звено за автокражби и.....чакаме,бог знае к'во.Нито обаждане за откуп,нито думичка от ченгетата.Мислим с мъжа ми вече да си изтеглим пари и да си купим В4 пък каквото ще да става.Но все пак ако се забележи някъде ще очаквам някой да ми пише.
  8. Вчера и оня ден са ходили наши хора там,но не само че не са я видели ,но и не се продава друга такава от този модел в момента,утре ние ще ходим,а тази вечер хайка из квартала.Мерси за съвета.
  9. мерси,не мисля,че са успели да я замъкнат чак до Ямбол,но все пак.Между другото и аз съм родена в Ямбол,но съм в София доста отдавна,апартамента ми е на центъра срещу църквата"Свети Никола"маи беше,дядо ми живее още там.А колежката ми ще идва до Ямбол за метанова уредба,на много изгодна оферта оттам,не знае обаче дали майстора е добър.
  10. Относно РПУ-то,да,адски корумпирани са,няма две мнения по въпроса,със сигурност се знае,че е изтекло инфо по случая същата вечер,връзки в МВР и КАТ имаме също,но или съм много нетърпелива,или ония от районното нищо не вършат дори и като ги натискат.Все повтарят една и съща песен-откуп,белязани пари....Абе да му се не види сами да търсим вероятността да я видим е по-голяма отколкото ония от патрулките дето спят и пият кафе в колите само.Приемам всякаква помощ,да знаете.
  11. Здравейте,пак съм аз.Първо,относно така наречените "бригади"(бившите СИК и сие)наясно съм,още същия ден се свързах с тях,не е при тях,те сами си провериха,бях им обещала 1500лв.(мисля ,че са прекалено много,но колата си заслужаваше наистина).Вчера пак говорих с тях,така че тази възможност засега отпада.Продавачът от Горубляне е първи братовчед на наш много добър приятел,това не го спасява от подозрение,но все пак.Снощи обиколихме като побъркани целия район на Младост 1,2,3,4 и 1А,после автокъщите близо до Цариградско и някои малки улички в нашия квартал,не я видяхме никъде.Днес пак ще се обикаля,но вече съвсем в района,досега просто стеснявахме кръга.Надявам се,че не е за части.За Симеон-работилниците,не ,имам познат,който работи с тях,не знаят нищо.Телефонът ми е съшият,като от първия пост,това ми е единия номер,другият го знаят много малко хора.
  12. А и още нещо се сетих,някои от вас да е чувал къде се навъртат апашите из Гео Милев и Слатина,такива,дето продават части и т.н.Аз знам за две кафета,ама май са се изместили оттам.Страх ме е ,че ще се опитат да я разкостят,ако не са го направили вече.А и се чудя какви са тия обаждания по телефона като не говорят нищо за пари,а само дали си искаме колата и после затварят.А и като ходихме до КАТ и после из града,не забелязах да ни следят,бяхме няколко коли,двама от мъжете,а и моят мъж също, са били лична охрана и уж ги знаят такива неща,ама знае ли човек..............
  13. мерси много за подкрепата.Знам поне от различни източници,че колата е още в София.Мислим да организираме нещо пак днес да търсим,вчера обиколихме няколко паркинга,но не я видяхме.Не искам да разпитвам из квартала ,че знам ли кой е замесен в играта.Полицаите разправят днес,че били чакали тия дни да се обадели за откуп,понеже вече два пъти ми звъняха на моя телефон.Моя номер го имат само ченгетата и тоя тъпанар от паркинга,така че в тях се съмнявам най-много.Дано някой случайно я види някъде,аз станах вече разногледа.Сменили сме 4 коли,за първи път ни се случва по такъв тъп начин,ужасно е...........А си беше много добра кола,нищо че е старичка,Ауди си е Ауди,вие знаете........
  14. Аз съм авторката на темата.Благодаря ви.Някакъв съвет как да действаме,знаем кои са продавачите и къде са в момента,но не са разпитвани още от полицията.Мисля си,че не биха ни дали информация,освен ако не ги притиснем по други неособено законни начини.Вече появам да се чудя дали не се налага да стигнем и до там.Лично аз се съмнявам в собствениците на паркинга,пазачът дори не беше алармирал СОТ и полицията,че колата е напуснала паркинга,а когато 2 ч.след кражбата дойдохме да си я вземем(и установихме липсата й)съвсем се оплете в лъжи.Пуснал е крадеца да си излезе,без дори да попита за талончето за престой.Просто нямам думи.Три пъти сменява показанията си за описанието на крадеца,после за часа на напускането на колата и трепереше от страх.
  15. Здравейте на всички фенове и собственици на Ауди.Регистрирах се тук по съвет от други автомобилни форуми,за да ви помоля за помощ.На 12.04 ми изчезна колата около 19ч.от платения паркинг на зала Фестивална в Гео Милев,където живея.Колата е с номер С6862ХР,АУДИ 90 КУПЕ 1.8i,ЦВЯТ СИНЬО-ЗЕЛЕН ЕЛЕКТРИКпо талон на КАТ).Други белези-оригинални лети джанти и халогени,драскотини по шофьорската врата,леко изкривяване на бронятапри задна дясна гума.Моля ви,ако някой забележи такава кола(потвърдено ми е че сенамира в София все още)да ми се обади на мобилен 0888128255 или 9696586,всяка информация ще ми бъде от полза!Готова съм и да платя за достоверна информация,която ще ми помогне да си върна колата.Не знам дали да имам доверие на полицията,че ще направи нещо,седмица мина -отговор никакъв,въпреки,че е пусната на издирване в цяла София.Моля ви,дайте ми съвет,ще ви бъда много задължена!Не беше застрахована с Каско колата и това е най-големия проблем,просто се касаеше за една вечер на паркинга,колата беше закупена същия ден сутринта от Горубляне.Помогнете ми!
×
×
  • Create New...