Jump to content

grafa

Members
  • Мнения

    368
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1,9 TDI 1Z

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

grafa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам само вентилатора (този зад жабката). От фейслифт е, но предполагам става и за тези след '96-та година. Цена - 40 лева 0897 959 747 Изпращам и с еконт.
  2. grafa

    Вадене на катализатор

    Идеята ми беше, да изкарам някой лев. Така и така сигурно не става за нищо. Но този който е на моята кола струва 50 лева. Сума доста близка до тази, която ще ми искат за демонтаж.
  3. Колеги, някаква представа къде могат да ми извадят вътрешността на катализатора (за да я продам) в София за малко пари? И мога ли да разбера дали вътре има нещо преди да е демонтиран?
  4. Не знам дали така се казва частта, която търся, за това прилагам снимка и описание на местоположението й. Това нещо се намира зад жабката, като буксата, коят влиза в кутията му, всъщност се включва в това модулче, а от него илизат две жици, които се пъхат в моторчето на вентилатора. Та, моето такова нещо е прецакано и не ми пуска перката винаги, сътоветно няма топло/студено. Търся само него, но ако някой ми предложи вентилатор със все моторчето и това на ниска цена, склонен съм на компромис
  5. Кората е в прилично състояние. Говорителите са JVC (както се вижда от снимката). Свирят доста добре. Има и отделно монтирани пищялки с марка Ауди. Третият стоп също работи. Свалена е от фейслифт, но предполагам става и за по-стари. Цена - 80 лева.
  6. Продължавам монолога - направих самодиагностика на климатроника, излезе следната грешка - 18.3 Непостояно напрежение на духалката за свеж въздух /not OK/. От къде идва напрежението към тази духалка и защо е непостоянно?
  7. Четох из някакви чужди форуми. Там пише, че вентилатора на климатроника се оправлява от резистори (или транзистори), които се намират някъде около самият него и май има вероятност от там да ми идва проблема. Въпроса е, че не знам при кой да отида за проверка. Идеи? Тази сутрин започна да духа нормално около 20-25 минути след като тръгнах. Повечето време изобщо не пускаше вентилатора, след това започна да прави следното - духа за няколко секунди, спира за няколко минути и пак. Накрая тръгна нормално. Предполагам, може да се пробва и с резет на климатроиника, и да се прочете за грешки. Като взех колата, май нямашетези проблеми (първата седмица например).
  8. Предполагам, че тази навита ламаринка, служеща за изваждане на поставката се закача там където съм оградил. Е при мен се счупи пластмасата и сега не ми е много ясно как точно да я закрепя. Чудя се, с двукомпонентно лепило дали ще държи...
  9. Пуска се климатроника, задържа се копчето за рециркулация и с + на температурата се сменя между C и F градуси.
  10. С фейслифтовия - малкото екранче и големите копчета.
  11. Пълно мълчание Държи се сякаш отчита грешно температурата и постоянно засилва и намалява потока на въздух. Като често чертичките не отговарят на това което духа. В един момент се оправя, както казах. Друго нещо - температурата я показва във фаренхайнт градуси. Как мога да го сменя на целзии?
×
×
  • Create New...