Jump to content

sisko

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B4 ABT, А4-В6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Dupniza

Последни посетители

1263 профилни разглеждания

sisko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трио Елит в Кюстендил са твоите хора. Те са официални представители на Ланди Ренцо. Системата е италианска с българска бутилка. Монтирах при тях и засега съм доволен от вървеж и разход.
  2. sisko

    FRENI (!) на таблото

    Паленете е без натискане на спирачката и пищенето си го има. Вероятно сте прави за акумулатора, ще го проверя. Благодаря за съдействието.
  3. sisko

    FRENI (!) на таблото

    Извинявам се на колегата, ще използвам темата му тъй като имам същия проблем. При мен обикновено сутрин на студен двигател ми излиза тази индикация FRENI, спирачна течност си има, смених датчика за ниво на спирачната течност, но продължава да си пищи. Моля Ви за препоръки, къде може да е проблема.
  4. при мен беше с код 1 и след смяната му с 2, фаровете и таблото светят. За съжаление опитах с всички цифри, но таблото продължава да свети.
  5. има ли някакви проблеми при това разглобяване и изисква ли някакви специални приготовления?????
  6. Здравейте колеги, задната врата, отвътре не се отваря. Изглежда има някакъв проблем с дръжката. Отвън вратата се отваря без проблем. Не съм разглабял досега врата. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?Моля за съвети за да го отстраня. Благодаря Ви предварително.
  7. sisko

    обороти на АБТ

    благодаря Ви колеги ще го погледна.
  8. sisko

    обороти на АБТ

    Колега обясни ми как да стигна до този датчик, че нямам идея къде се намира??
  9. sisko

    обороти на АБТ

    Колеги, интересното е че са стабилни не се менят въобще. Дали е нужно намаляване до към 900-1000. Моля за вашето мнение. Благодаря Ви, предварително. Забравих да уточня, че при студен двигател оборотите са към 1 800.
  10. sisko

    обороти на АБТ

    Здравейте, имам въпрос към колегите с по голям опит, нормално ли е оборотите на свободен ход да стоят около 1200 при загрял двигател???
  11. Здравейте колеги, аз също съм с АВТ, но с разумно каране без много настъпване съм свалял и под 7/100 извънградско.
  12. sisko

    проблем с бензиномера

    Извинявай колега, обаче къде се намира този стабилизатор и изисква ли някакви специални умения?
  13. Здравейте колеги, разгледах подобни теми, но не попаднах на подходяща. Аз съм с В4, АБТ 90 коня. От известно време се появи проблем с бензиномера. В даден момент стрелката не помръдва въобще, при попадане в дупка идва на мястото си но само за много кратък период от време. Проблема в спойката ли е или в поплавъка. Помагайте. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Create New...