vaskoni

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About vaskoni

 • Rank
  User
 • Birthday July 13

Друго

 • Kaра
  А4 B8.5 TFSI Quattro

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

2,268 profile views
 1. Наистина са неудобни. Карах няколко с такъв салон преди да купя моята, която е с "дълбокия" салон и разликата се усеща от първо сядане.
 2. Точно това, но няма модул при мен. Също съм само със задни сензори и звуков сигнал.
 3. И при мен клати обороти, но картерната изглежда наред. Дай ако може пак да чуем звука, линкът вече не работи.
 4. Благодаря, а как да те намеря? Ако може подробности на лично.
 5. Някъде в началото колега - мисля "Fifipaldi"е писал, че може и да стане, ако колата е със съответния модул. Как обаче да разбера дали моята е с него?
 6. Здравей колега! Прочетох темата и ме интересува успя ли да активираш визуализацията? И аз наскоро се сдобих с B8.5 с MMI 3G мисля, само със задни датчици и само звуков сигнал. Моят маюстор се пробва с VCDS, но не успя и каза, че не му е ясно дали може.
 7. Дойде с колата а4 B8.5 2014та. Предполагам става за всички видове MMI. Нов оригинален е около 130лв. Цена 70 лв.
 8. Не бях забелязал, че има гуми и джанти раздел. Моля модератора да премести обявата там. Извинявам се и предварително му благодаря!
 9. Както се вижда, джантите са оригинални и почти като нови. Не са карани в България. Гумите са подарък - Континентал спорт контакт 225/55/16 - зимни, Дот 16. Грайфер 3 - 4 мм. Съжалявам, но платформата не позволява да кача повече свимки. Цена 400лв.
 10. Здравейте, Въпросният автомобил ми привлече вниманието за евентуална покупка и изчетох доста за модела. Не откривам по онлайн магазините да се предлага афтърмаркет съединител и маховик. Ще съм благодарен на информация от колега със същия модел относно цена, варианти и т.н. То, ако се предлагат само оригинални, предвид предполагаемата цена по-добре да се насоча към s-tronic. Предварително благодаря на отзовалите се!
 11. Здравей! Надявах се точно ти да се изкажеш компетентно, така и стана. 🙂 Трикомпонентен сегмент да разбирам три отделни бутални пръстена в три отделни канала на самото бутало? Веригата не е толкова страшна. Притеснява ме, че е италианка и имаше сантиметър масло над максимума. Иначе не пуши, по аспуха има нагар, но не е мазен изобщо. Като запали от конденза се отмива без проблем ако разтъркаш с пръст. Стои доста отдавна и не я купуват иначе изглежда доста запазена. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11534071127686127&slink=k6ulhd
 12. Не е мм за съжаление. Може и някой гъзорък да е доливал. Италианка е, това ме задържа нещо, но с ръчни скорости избор няма. DSG карам служебна Октавия 2019та и ме дразни, не съм фен на автомати. Веригата трябва ли да се чува на студено палене за секунда две?