Jump to content

vaskoni

Members
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vaskoni

  • Рожден ден 13 Юли

Друго

  • Kaра
    А4 B8.5 TFSI Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2625 профилни разглеждания

vaskoni's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Казва, че произведените до 07.2019 имат проблем с кобилиците. Същият има няколко видеа за замяна на кобилици на S/RS 4/5 B9
  2. Аз съм със същото. Два литра е разхода за 10к км, но имам и леки течове от гарнитурата на вакуум помпата, и гарнитурата на картера, които бяха измили и не се забелязаха при първоначалното обслужване. Да речем че е литър литър и малко от смяна до смяна. Аз и не вярвам да има съвременен турбобензин без разход на масло, всички марки горят. Иначе по свещите и в цилиндрите няма нагари, огледахме с ендоскоп. Търси кола произведена след 31.01.2013-та, с последна ревизия сегменти е. Търси ръчка куатро, махай тези мултитроници. С-троник мисля няма на 1.8 тфси. Колата е икономична и надеждна. Сменил съм една верига с периферия и масла скорости и диф, плюс филтри естествено.
  3. 0.9 по каталог да, но реално събира 1.2, та купувах отново да досипвам. Номерът е същият, реално маслото трябва да е пълна синтетика и API GL5.
  4. Наистина са неудобни. Карах няколко с такъв салон преди да купя моята, която е с "дълбокия" салон и разликата се усеща от първо сядане.
  5. Точно това, но няма модул при мен. Също съм само със задни сензори и звуков сигнал.
  6. И при мен клати обороти, но картерната изглежда наред. Дай ако може пак да чуем звука, линкът вече не работи.
  7. Благодаря, а как да те намеря? Ако може подробности на лично.
  8. Някъде в началото колега - мисля "Fifipaldi"е писал, че може и да стане, ако колата е със съответния модул. Как обаче да разбера дали моята е с него?
  9. Здравей колега! Прочетох темата и ме интересува успя ли да активираш визуализацията? И аз наскоро се сдобих с B8.5 с MMI 3G мисля, само със задни датчици и само звуков сигнал. Моят маюстор се пробва с VCDS, но не успя и каза, че не му е ясно дали може.
  10. Дойде с колата а4 B8.5 2014та. Предполагам става за всички видове MMI. Нов оригинален е около 130лв. Цена 70 лв.
  11. Не бях забелязал, че има гуми и джанти раздел. Моля модератора да премести обявата там. Извинявам се и предварително му благодаря!
  12. Както се вижда, джантите са оригинални и почти като нови. Не са карани в България. Гумите са подарък - Континентал спорт контакт 225/55/16 - зимни, Дот 16. Грайфер 3 - 4 мм. Съжалявам, но платформата не позволява да кача повече свимки. Цена 400лв.
×
×
  • Create New...