Jump to content

Kadiiski

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kadiiski

  1. Здравей! Аз пак имам някаква загуба на фреон когато спря климатика мирише на влага много лошо.И до края ан лятото няма фреон вече .Ако нещо знаеш за проблема ,Благодаря ти предварително . Относно твоя проблем не сам имал още.
  2. Kadiiski

    Къси Светлини

    Колеги намирам надежда при вас.Проблема е, че отвреме на време се губи лява къса светлина на фара. може ли някой със същия проблем да каже как се оправил с проблема .(като размърдам куплунга на фара някой път се оптавя за извесно време .)Мерси предварително. А4 комби бензин 97г.Фабрични фарове.Между другото съм виждал много Аудита със същия проблем тази зима .
  3. kato se zamislq moge i da e kuplunga,zashtoto edin den pipah po fara i i svetna za edna sedmica.
  4. Blagodarqti .Nesam probval dali e kuplunga ,no shte go proverq i shte pisha .
  5. Здравеите!Някои може ли със сходен проблем на моя да ми каже защо от време на време не свети лявата къса светлина. Дълги си има и на двете. Ключа като евентуална причина е сменен с нов. Крушката е сменена с нова .Това да не е проблем на всички Аудита А4 1.8Т 97година?
  6. Kadiiski

    А4 1.8T

    Е, късно му казахте на човека ...
  7. Добре, препоръчайте тогава нещо добро, вентилирано с дупки на дисковете...
  8. Колата е Ауди а4 1997-ма година, 1,8т, искам да й сложа отпред дискове вентилирани с дупки Брембо, както и апаратчета и каквото трябва още по спирачките на тази марка, но не знам откъде? Къде би било най-изгодно и каква е цената на това удоволствие? Мерси предварително!
  9. Kadiiski

    Проблем с Ауди А4 !

    @simo moni, в коя автоморга да проверя, освен при "Италианеца" ?
  10. Kadiiski

    Проблем с Ауди А4 !

    В Порше ти го доставят от Германия 500лв+ 10-20% за доставката... @симо, викаш да видя във веригите Ауто Плюс, ок, ще проверя !
  11. Здравейте! Пиша за един проблем с Ауди А4 1996 година. Комутаторът е за смяна, имате ли представа откъде може да се закупи нов в България, а не да се доставя? Знаете ли къде в Бг мога да го намеря този чип и за колко $? За ето това става дума: http://www.performance-cafe.com/popup_image.php?pID=1623 Мерси предварително!
×
×
  • Create New...