Jump to content

pano_pano

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4 1.8 20V

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

pano_pano's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. pano_pano

    Загрява

    Колеги, моля за отговор!
  2. pano_pano

    Загрява

    През изпарителя не минава ли вода?
  3. pano_pano

    Загрява

    Здравейте колеги, Карам Ауди А4 бензин, мотор Б5 1.8 20 V, карам я на метан. Има въздух във водната системата, не достига топла вода до термостата и водата се върти само в малкия кръг, поради което колата започва да вдига градуси / 110 - 115 градуса/. Карал съм колата по сервизи, смених термостат, помпа работи, виско работи, продухах системата. Остава нещо да не е наред с газовото, оттам да влиза въздух. Някой може ли да ми помогне?
  4. Какво ще кажете да рециклиране на старата перка, чувам че ги пълнели за виското става въпрос?
  5. Цитиране на предходен пост! Ако е така, защо датчика не казва на ел. вентилатора да се включи, при положение че температурата е достигнала 110 градуса. Това означава че долу радиатора не е достатъчно топъл.
  6. Колега как си реши проблема? Аз имам подобен сега и се чудя какво да правя!
  7. И относно др. вентилатор, включва се само когато включа климатроника, при загряла кола /110гр така ми показва на таблото/ този вентилатор не се върти, това така ли трябва да бъде?
  8. Audi A4 1.8 - бензин, карам на метан, без турбо. На мен ми прилича да е перка. Без пуснат климатик, като карам из града кове 90 градуса, като спра на светофар вдига на 105, като потегля пак връща на 90. Май перката не включва втора степен. Може ли някой да ми обясни какъв е принципа на работа, перката ли е проблем виско съединител или нещо друго ? Много моля за мнение колеги, предстои ми пътуване, благодаря ви предварително! Не губи антифриз!
  9. Карам А4. Напиши мнение по проблема, ако имаш такова разбира се, благодаря предварително Цитиране на предходен пост!
  10. Имам този проблем от доста време. Колата ми загрява. Kогато карам и не се налага да спирам, да изключвам от скорост, или ако не съм в населено място проблем няма, държи си 90 градуса, в противен случай започва да загрява достига до 110 градуса /каране в градски условия, тръгни -спри, изключване от скорост/. Ходил съм по сервизи, нещо правиха, една година като че ли този проблем беше изчезнал, но сега отново се проявява. Някой може ли да ми помогне?
  11. Влади благодаря, размърдах датчиците и се оправи. Искам нещо друго да попитам. Имам този проблем от доста време. Колата ми загрява, когато карам и не се налага да спирам, да изключвам от скорост, или ако не съм в населено място проблем няма, държи си 90 градуса, в противен случай започва да загрява достига до 110 градуса. Ходил съм по сервизи, една година като че ли този проблем беше изчезнал, но сега отново се проявява. Някой може ли да ми помогне?
  12. Влади много ти благодаря за отговора. Може ли да ми кажеш къде точно се намира датчика? Цитиране на предходен пост!
  13. Здравейте колеги, Вчера 31/07/13, смених всички предни носачи на моят автомобил /AUDI A4, бензин 125 к.с., 1996 г/. Когато си взех автомобила от сервиза забелязах че нещо не е наред със спирачките, от една страна при натискане педала на спирачката се чува едно "съскане", като че ли има въздух в системата, а от друга при натиска на педала до дъно и при спиране на автомобила се активира ABS-а. Ако се обадя в сервиза ще ми отговорят, че нищо не са пипали, та реших първо да попитам вас. Ако може някой да ме ориентира какво е станало и как мога да си реша проблема. Благодаря на всички предварително.
  14. Благодаря на всички колеги, които се включиха във форума, получих доста инфо, благодаря!
  15. KOKO, кажи цена за MOOG!
×
×
  • Create New...