Jump to content

anastasyo

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.8 (125)

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр.Разград

Последни посетители

584 профилни разглеждания

anastasyo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Някой може ли да помогне? Повредил се е механизма явно за отваряне на бравата на шофьорската врата! Не се отваря нито от вън нито от вътре иначе се чува че отключва и заключва (моторчетата работят)! Бонусът е че кората е свалена и имам достъп до машинката! Въпросът ми е : мога ли да накарам "петлето " да освободи и да се отвори вратата по някъкъв начин?
  2. Не колега! Само пета скорост има! Пета и свободна! Лоста не иска да се мести към шофьорската седалка за да влязат другите скорости! Но аз смъкнах и отворих кутията,горе към колекторните тръби има една плостмасова тапа в която има на прожина и един чоп който опира във вилката на скоростите. Та този чоп се е разкопчал и е паднал вътре в кутията и не позволява на лоста да се движи!Иначе кутията е супер нищо и няма вътре,и маслото е супер! Пита се обаче как се е разкопчал този чоп за да падне вътре!Трябва да елиминира вероятноста да се разкопчае отново!
  3. Здравейте колеги! Имам проблем със скоростната кутия на ауди А4 1.8 125кс. блокира на пета предавка в движение (изключвам от скорост и пак само пета скорост) изобщо лостът не иска да се мести към шофьорската седалка! А иначе върви си,Няма никъкви шумове или вибраций но само на пета скорост! Отворих лоста но всичко е наред, явно е нещо в кутията!Имал ли е някой подобен проблем и има ли идея какво може да е? Помогнете ако знаете нещо и как да го реша! Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...