Jump to content

HannoSLM

Members
  • Мнения

    3702
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Community Answers

  1. HannoSLM's post in Audi 100 Avant моля за съвет was marked as the answer   
    Единствения риск при 100-цата е че на тези години електрониката почва да се скапва, иначе двигателите са железни а возията е невероятна! Имах 10 г. 100ца с АСЕ мотор, без газ, който се държа перфектно. За газифициране обаче не става, инжекциона му е проблемен (не се прави, трябва нов, който е много скъп) и харчи доста: 15/100 градско и между 8-10 извънградско.
     
    Най-добрия двигател би бил 2.8, който върви перфектно и не е проблемен (не е евтин за поддръжка но си заслужава удоволствието). Друг готин мотор е 2.3 5 цил - с приятен вървеж.
     
    За такава кола, те съветвам да си вземеш някой майстор, с който да обикаляш, а не сам. Така ще научиш много неща и ще се ориентираш по-добре. Чака те бая търсене и не се хвърляй на сляпо. Става бавно но чакането си заслужава.
     
    Повече от 2000 лв не си заслужава за такава кола (мойта я продадох за 2100 с чисто нови гуми (дот14), перфектен салон и интериор, току що пребоядисана - без драскотини, фарове с лупи, каско и гражданса до 01.2016 и сервизна история за последните 10 г.)
×
×
  • Create New...