Jump to content

tailgunnar

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P

Контакти

  • ICQ
    331394657

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1272 профилни разглеждания

tailgunnar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Финална Цена за съфорумците 8200лв с ДДС + 4 броя зимни гуми.
  2. Колата е в много добро състояние, поддържана в реномиран сервиз. Километрите са 100% реални като позволявам да бъде диагностицирана където пожелаете. Обслужена е откъм масло и филтри преди 5000 километра. Съединителят е сменен преди 15хил. километра като имам фактура за това. Към стандартния пакет екстри добавям ксенон, фабрична музика Bose, както и подгряване на седалките. За надежността и разхода на мотора всички знаят. Валидно каско, гражданска отговорност и винетка до Януари 2016г. Единствената причина да я продавам е нуждата от по-голямо возило. Бартер за автомобил от подобен ценови клас или с доплащане от моя страна. За повече инфо и уговорки за оглед съм на разположение на посочения номер. Линк към обявата: http://www.cars.bg/c1341332 Април 2004 181,000 км Дизел Ръчни 105 к.с. 1900 см3 2/3 врати Сив Особености и Екстри Комфорт: Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Подгряване на седалки, Стерео уредба, Алуминиеви джанти Сигурност : ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка Друго : Серво управление, Бордови компютър Цена 8900лв
  3. Джантитите са в отлично състояние. Не са боядисвани, мити, замазвани, пръскани и тем подобни с цел да изглеждат като нови. Ползвани са, но са пазени и в отлично здраве. Гумите са 205 - Покажи -и са подарък, макар че могат да се карат 1-2 сезона. Дот 2810 с грайфер, който се вижда на снимките. За повече информация ме търсете на посочения телефон. Снимки на джантите могат да се видят тук: http://olx.bg/ad/aluminievi-dzhanti-16-s-gumi-za-audi-vw-originalni-ID5lO4I.html Телефон за връзка: 0886 650 968 или лични.
  4. Йовко(м?) здравей, В съдебен спор(т) се записват разни дето са си сложили оградата на 4,5см в земята на другия и все пак имат за какво да се захванат съдебно. В случая спор за съд няма. Няма гаранция няма спор. Колегата купувач се опита да обясни нещо, от което разбрах, че след покупката на колата си е взел една камара части от Гого за без пари, така че знам от кого ще си взема следващата кола Новa колица от Порше България. Даваш 80 хилки и S3-ката е твоя форевър.
  5. Да случиш на кофти продавач не е нещо ново, но по лошото е да случиш на кофти купувач. И аз и мои близки сме го изпитали на гърба си когато получим изненадващи обаждания месеци, а при мен дори години след като съм продал кола. Идваш, гледаш, почукваш, правиш се на разбирач и купуваш. На следващия ден е вече твоя и нямаш никакво право на претенция. За мен такива хора имат някакъв синдром касаещ световната конспирация и ако ще и нова кола да им продадеш ще те гонят до края защото си мислят, че си ги минал. Но съм убеден, че при пазаренето на возилото купувача е бил истински лъв на търговията. Гого да ме поправи ако греша! Цитиране на предходен пост!
  6. Обоснован отговор, който ми хареса. Скоро ще стигнеш сам до мойта мисъл. Няколко корекции: не говорим за спортна кола, а лимузина със стабилно поведение на пътя. За вървеж в БМВе форума и близките канавки (там ги виждам често тия вървежните). Като говорим за разход нека сравним с този на бензиновите еквиваленти 2.4, 2.6, 2.8. И накрая предлагам да делим двигателите на такива преди 2000 и такива след и да наблюдаваме в годините на колко време ще дават фира. Мой познат наскоро продаде на части една А4ка 2.5 AKN купувана нова 1998ма година, заради валове. Бяха и врътнали в БГ за 16 години 350 хилки. P.s. и на мене ми мяза на чиуауа.
  7. Пинчер не сме приятели. Аз тук написах конкретно мнение за кола която съм карал, за да се появиш ти да се изходиш. Въпреки, че не сме приятели аз уважавам правото ти да изказваш негативно мнение особено с оглед на опита, който имаш, но е редно и ти да уважиш правото на други като мен да кажат някоя добра дума. Аз колите си ги карам при хора, които също уважават V6таците и така... Дори ти би се съгласил, че една поддържана кола не може да се сравни с гробница докарана на автовоз, че сама няма да може.
  8. Той пинчера със спринцовката пише от години по форумите. Форумен лъв, който така като гледам разбира от всякакви коли, но такива най-малко им се чува гласа за тяхно съжаление. Преди години заради негово и на други такива доброжелатели мнения реших да си купя 2.5tdi. Както вече написах 5 години съм я карал с кеф навсякъде. Аз съм на мнение, че 4F е същата история: купуваш кола на 350к+ километри и се чудиш защо се обаждат тук таме разни глезотийки за по 2-3 хиляди лева. Взимаш си запазена и се радваш на спокойствие поне 5 години. Цитиране на предходен пост!
  9. Продавам въпросните изброени компоненти в отлично състояние, защото ми останаха след претапициране с алкантара. Таванът е от Audi A3 sportsback 4/5 врати 2005та година. За контакти на лични или тел: 0898 53 23 38
  10. Търсачката ползвай. Умна дюза купих от един колега за 80лв и ми излезе общо 150лв с ремонта.Ремъкът на AYM с ролки и масло удря към 2к, но на 100к километра. Сегашният собственик на моята кола не е правил нито едно от горните. Все още ми се обажда да ми се хвали колко го кефи. С едно ремапване от Брезел и тия с 1.9 им давам бинокъла да гледат как двуцевката се отдалечава. Ти с тия въпроси за валове и ГНП да пеше питал и за турбото, носачите и дисковете с накладките Предлагам да се придържаме към името на темата. Аз тука си начесах езика и пожелавам успех на всички, които имат намерение да се мяткат на V6. Цитиране на предходен пост!
  11. Мишо прав си. Гледам обаче, че много хора, които не са карали такива коли дават мнения. Личи си само по начина, по който коментират. Те същите потриват доволно ръчички като се хвърлят на някой 6так за 4 бона, че да се изкефят и те малко на марката. След 6 месеца каране обаче влизат в категорията "много като тебе вече плакаха" и почват да захранват. Истината е много проста: има части с технологичен живот и когато колата стане на 350-400хил този живот приключва. На тези километри в други страни колата отдавна вече е по съответните автокъщи, а хората са си взели нещо ново. При нас влизат на "реалните" 149000км и се почва филма. За сведение да кажа, че 3.0tdi на 4F започва да набира лошата слава на душегуба. Защо ли? Сигурно защото вече станаха на 10 години тия коли
  12. Да. Особено от частно лице. Той колегата горе явно е фен на милионниците по автокъщите за по 5-6 хилки, които си ги плащаш поне веднъж отгоре. Цитиране на предходен пост!
  13. Виждам изцяло споделяш моето мнение, че е хубаво човек да покара, за да усети дали му е добре. 300кг са си 3ма като мене едри байки в колата
×
×
  • Create New...