Jump to content

siem

Members
  • Мнения

    282
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    T.I.R.

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2231 профилни разглеждания

siem's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Умните разбират без да има нужда от обяснения, за останалите ще обясня. Регистрирал съм се по собствено желание и смятам, че трябва да мога да се изтрия също по собствено желание. Трикове с спам псуване и.т.н. са ми известни, но не смятам, че това е начина. Надявам се да не се стига до там. Просто съм решил, че не желая да имам профил повече тук и се опитвам да го направя ЦИВИЛИЗОВАНО.
  2. Еййй верно бе. Как ли не съм се сетил??? Въпроса ми е май към някой от екипа, а не към уплътняващи работното си време.
  3. Тъй като вече нямам нищо общо нито с марката,( и вероятно няма да имам) нито бих могъл да бъда полезен с нещо бих желал да си изтрия ( или да ми бъде изтрит) профила. Какво трябва да направя?
  4. Продавам оригинален маркуч от компресора на климатроника с номер: 8D0 260 704B.Аз ги взех двата комплект, но този конкретно при мен е здрав и не го сменях. Цена: 20лв. За контакти: 0888 62 33 86. Обаждайте се по телефона, че на последък по рядко влизам във форума.
  5. Дай да ти купувам таблото с уредите (или бартер с моето) Таблото струва 3000 лв. колата ти я давам подарък.Звънкай, че се разбереме...
  6. Отново в продажба. Коледна промоция 3000 лв.
  7. Здравейте колеги, колата е Ауди А-4 Авант.1.8 турбо 97ма г.При мен е от 2008 г.септември.Сменил съм ангренажни ремъци ролки и пр.преди 15 000 км.турбокомпресора с чисто нов преди 30 000 км.и частично предното окачване. Причината за продажбата е, че си купих малък джип и сега ме влече за по голям... Цената която и търся е 3800 лв. като за сериозни клиенти ще има разумен коментар. За контакти: 0888 62 33 86 и Л.С.
  8. Както казах по горе водих я на няколко електричари + алармаджии- само си дадох парите.Опитвал съм да я заключа с ключ само (без аларма) и със демонтирана аларма.Ефект няма.Пак се самоотключва...
  9. Извадих компресора, проверих за спойки или други видими аварии и нищо.Пак като я напече жегата се самоотключва...Някакви идеи?
  10. Къде горе-долу се намира този блок на централното?Ако не е там проблема май ще я водя на шаман да и изгони злите духове
  11. Здравейте колеги, Имам следния проблем: Колата е Ауди А-4 1.8Т 97г. с оригинално централно заключване (вакумно).Когато времето се затопли колата се отключва сама независимо дали съм я заключил с ключ или с дистанционното на алармата.Отключва се също и при изключена аларма.Заключвам я вечерта, а на следващата вечер е отключена и така от пролет до есен.Зимата когато и е студено си седи заключена. Ако имате идея на какво се дължи това, моля споделете.Ако знаете майстор КОЙТО ВЕЧЕ Е ОТСТРАНЯВАЛ такъв проблем С УСПЕХ също защото аз я карах на 2-3 места, дадох си парите, а резултата е нулев...
×
×
  • Create New...