Jump to content

vasko91

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vasko91

  • Рожден ден 6.10.1991

Друго

  • Kaра
    A4 1.8T AJL

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1455 профилни разглеждания
  • okops

vasko91's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В добро състояние. 4 еднакви гуми 225/40/18. Цена 450 лв. Тел: 0897 26 27 35
  2. Еми вече ще гледаме какво ще стане.
  3. Колега същата работа е и без дебитомер.
  4. Ами не колега. Купих я с нов и от 2 години насам не съм го откачал.
  5. Днес няма излизане с колата но утре ще го проверя това нещо. Аз по принцип не ми харесва много с откачен дебитомер да карам но ще напрая една проба. Утре ще ходя при моя газаджия да видя какво ще ми каже и мисля да отида отида да проверя и на едно друго място и там да видя какво ще ми кажат.
  6. Еми май така ще стане. Колата е чипната в madness Пловдив.
  7. Колега ако ичаш предвид за втория вакум пробвахме даже не обръща на газ. Колега ако ичаш предвид за втория вакум пробвахме даже не обръща на газ. Ще му кажа тези всички мнения. Ще пробвам всички варианти. Ня работа съм през седмицата ще пробвам тези по лесните варианти пък в събота ще видим. Дано да има някаква оправия, че е много дразнещо едва едва подавам газ да върви горе долу добре колкото да не лашка.
  8. Утре ще пробвам. Звъннах аз на моя газаджия рейката е 1.9 ома. Говорехме искал май да ми разпробива инжекторите,че не ми стигали някакви милисекунди ду колкото знам. След това пробиване пак ще има настройка и според налягането вече трябвало да тръгне.
  9. Имам да 1.2 надувам. Само незнам каква ми е рейката ще проверя.
  10. Газаджията го питах преди да сложа чипа ще има ли проблеми няма да има пук в действителност друго стана. Капацитета на изпарителя мисля че е 250-260 коня. А пък за рейката незнам с каква съм.
  11. Как може да се разбере ? Цитиране на предходно мнение!
  12. Ами май като гледам ще трябва да отида при друг. Като я настройвахме на газ (уж) ме накара да карам на бензин и следи там параметрите .. на бензин няма проблеми върви добре , но когато е на газ каза че инжекторите не им стигало някакви милисекунди.
  13. Здравейте колеги. Наскоро чипнах колата и спря да върви както трябва на газ. Колата е ауди а4 1.8т (180) AJL. Преди това нямах проблеми с газовото , но откакто я чипнах върви добре до 3 хиляди оборота от там на горе почва много да лаги. Ходих при газаджия настройвахме я в движение но има леко изчистване на високите оборото но при 3 хиляди оборота блъска много. На какво може да се дължи това газовото ми е Optimal .. Благодаря предварително. Всяко мнение би било полезно.
  14. vasko91

    Ауди а4 б5

    Благодаря колега
  15. vasko91

    Ауди а4 б5

    Здравейте колеги .. Наскоро смених превозното средство .. Става въпрос за ауди а4 1.8т AJL мотор .. Търсех характеристики за този мотор и неможах да намеря .. Ако някой може да ми даде информация за този мотор ще съм много благодарен. И също така искам да попитам каква е разликата между 1.8Т AJL мотор и 1.8Т АЕB мотора .. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...