Jump to content

cytric

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 TDI

Последни посетители

1346 профилни разглеждания

cytric's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Направих, каквото ме посътветва колегата Buddah, има някаква миризма, но като че ли не е антифриз.Забравих да кажа, че колата е 1.9 TDI 90 к.с. ако има някакво значение.
  2. Здравейте, колеги! От няколко дни, когато запаля колата сутрин и преди да е загряла, от отворите на парното в колата започва да излиза пара и ми запотява стъклата.Проверявах си антифриза и филтъра за купето, но всичко е наред.Ще се радвам, ако някой сподели, откъде може да идва проблема.
  3. Някъде във форума имаше тема, в която пишеше, че бутона ECON, не трябва да се натиска, защото се развалял компресора на климатика, и аз винаги го използвам на AUTO режим, като само регулирам градусите.Както и да е, явно не е добре обезвъздушена, или поне така си мисля.
  4. Здавейте, колеги. Смених водната помпа и ми изчезна парното.Втори ден се мъча с колата, но напредъка е малък.След смяната налях антифриз, всички маркучи се стоплят, колата си загрява нормално до 90°, но парното не идва.Странното е, че когато натисна бутона ECON започва да духа топло, но още щом включа на AUTO режим постепенно започва да изстива, и накрая духа хладно, почти студено. Ще се радвам да споделите мнения къде може да е проблема и препоръки, как да го остраня.
  5. Здравейте,колеги!Търся да закупя предни спирачни дискове (вентилирани) за Ауди 80 Б3 (автоматик),ако има значение.
  6. Здравейте,колеги!Интересува ме дали спирачните дискове за 1.8s автоматик са различни от дисковете за 1.8 ръчка.Благодаря предварително!
  7. Здравейте,колеги! Реших да сменя моят ветеран - Audi 80,и се спрях на А2,тъй като искам малък и икономичен автомобил.Понеже моделът не е често срещан и информацията ми е твърде оскъдна,реших да се обърна към всеки от форума,който може да ми помогне с мнение и съвет.Никога досега не съм карал дизел и се двоумя между 1.4 TDI и 1.4 бензин/газов инжекцион.Моля за мнение кой от двата двигателя е по-добър,скъпа ли е като цяло поддръжката на модела,плюсове и минуси и изобщо всякаква полезна информация.Предварително благодаря на всички отзовали се!
  8. За съжаление не я снимах,но се надявам да се вижда шарката от снимките,които съм качил.Надявам се да се намери нещо,иначе трябва да мисля алтернативи,например с фарове от купе,но не знам дали ще станат. Търся десният фар с отделната секция за габарита,за купетата са само с две секции.Само стъкло не ми върши работа,защото са строшени ушите,които държат фара.Не знам дали да не сложа два от купе,но ще се развали външният вид.Ще съм благодарен,ако дадете някое предложение.
  9. Тъй като не можах да едит-на първият си пост,искам само да уточня,че ми трябва фара с габарита отстрани.
  10. Здравейте,колеги!Ударът не е сериозен,но ми счупиха фара,мигача и леко бронята.Въпросът ми е,откъде да си намеря фар и мигач,че за нови просто не ми се мисли,а и ще се забелязва разликата.Намерих си фар,но от купе и не става,защото,първо е двусекционен и второ шарката е различна.Цял ден търся по форуми и сайтове,но засега нищо.Ще се радвам ако ми помогнете с някой съвет,например откъде мога да си намеря втора употреба или някой ако има за продаване да ми пише на ЛС.На отзовалите се благодаря предварително!
  11. Здравейте,колеги!Търся десен фар за audi 80 cabrio.Намерих един от купе,става,но шарката е различна.Дано се намери нещо.
  12. Десният фар и мигача (малкия мигач в бронята)?
×
×
  • Create New...