vladi

Members
 • Content Count

  1,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

8 Followers

About vladi

 • Rank
  Рацер
 • Birthday November 4

Друго

 • Kaра
  на 2 гуми

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

4,553 profile views
 1. Само датчика на радиатора управлява перките. Иначе този фланец (или както му казваш - коляно) го има в магазините за авточасти.
 2. Ясно е, че в съда се доказва... Иначе реагират на триногата, но вече си засечен, в смисъл и да намалиш вече е късно
 3. 500 е ако се докаже, че умишлено си изцапал/ закрил номера или част от него. 50 е ако ти е мръсна колата явно.... аз до последно знам за 20.
 4. Според този сайт, или провери в ЗДвП?
 5. 20 лв е, но не винаги ме спират заради това. Даже са ме питали полицаите защо не съм си измил номерата, при което в прав текст си им казвам, че тоя фиш ми е по-евтин от всеки един за скорост После ме препсуват, и кой откъде е....
 6. Ааа, Бал съм ги, номерата са в кал целите, да снимат
 7. Беше писано, че от триногите единствено Jammer-ите спасяват, 4 цифрена сума бяха, по спомен, не ми се чете назад. Иначе тия от 270 като те предупредят е вече късно - стрелнали са те.
 8. Даа, и някоя от биелите да е станала на банан.....
 9. Пълна глупост е твърдението за щеката .... ще промени състава на маслото ли? Ясно е, че Гошо от Първомай може да твърди всичко.
 10. При ЕТ(офсет) 0 фланеца на джантата, който ляга на главината е точно в средата на джантата. При ЕТ 30 този фланец "отива" навън(към външната страна на джантата), съответно джантата се прибира навътре, към средата на автомобила с 30мм. Ако ЕТ е с - преди цифрите(примерно ЕТ-30), тогава джантата излиза навън спрямо средата на автомобила с 30мм. Надявам се да съм обяснил разбираемо
 11. Дай само flash all след като си пипал картата и сподели какво става
 12. Възможно е от неправилна настройка на газта след това да има аномалии и на бензин! Аз бих те посъветвал да изчистиш грешките и да покараш едни 100км( приблизително) само на бензин, след това да провериш за грешки. Ако всичко е наред остава да се настрои правилно газта.
 13. Сега ако я оставиш да работи само на бензин излизат ли тия грешки? Мени ли оборотите?