Jump to content

cappy

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cappy

  • Рожден ден 11.06.1988

Друго

  • Kaра
    c4 avant 2.5tdi 6sp.

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ЧЕПЕЛАРЕ
  • Интереси
    ядене ,пиене ,каране (не последните 2 заедно) и някоя КАКА.

Контакти

  • Skype
    cappy_p

Последни посетители

700 профилни разглеждания

cappy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cappy

    проблем с парно на 100 ц4

    едното моторче не ми отваряше клапата .моят проблем е решен благодаря на всички.
  2. здравейте,сигурно този въпрос е дискутиран хиляди пъти ,просто не мога да се оправя с търсачката явно.въпроса ми е за парното на предното стъкло не ми отварят клапите и не обдухва.ако има някакъв линк към друга тема,благодаря предварително и се извинявам отново.
  3. ляво каре?цена?ако е здраво
  4. дърпането си е от големите джанти и гуми,моя проблем беше в зверски разбит накрайник.и за мое нещастие от хлопането на накрайника съм си разбил и рейката. сменяйте навреме защото после стават по големи бели.
  5. не съм правил реглаж с тях но ги карам 2-ро лято и проблема го нямаше до преди 2 седмици и миналата година(цялото лято карах с тоя разбития накрайник и с 17 ките (смятам че тва придърпване което го има и колегата е нормално все пак разликата в широчината е голяма,но въпроса е че при леко въртене и завиване вече колата подмята наляво надясно и е отврат за шофиране)ще сменя каквото има и ще направя реглаж.само някои да каже евентуално стават ли рейките от другите 100-йчовци.
  6. здравейте отскоро се сдобих с проблем по иначе доста безпроблемното ми 100таче 2.5 тдй ,започна доста сериозно да ми шари по пътя в последствие на пролетните дупки и мизерии по нашите страхотни бг пътища.това което знам със сигурност е че лявият ми накрайник е за смяна доста одавна просто не ми оставаше време да го сменя,( и една вметка карам с 17ки 225 45,кйто доста осезаемо придърпват по неравностите наляво-надясно...) днес реших да поразгледам и установих че при загасена кола и леко въртене наляво надясно на волана освен накрайника ми чука и рейката (поне така мисля) ТА въпросът ми е какво може да и стане и евентуално става ли от бензиново ауди 100 рейка да си взема от някои на части.
  7. cappy

    Ауди 100 2.5ТДИ '93

    колега виж дали стига нафта до филтъра през маркуча към него. моя е прозрачен за твоя не знам ако не идва иска още нафта за да подкачи.щом си карал докато свърши значи е пресушил резервоара до край.тези гнп-та обезвъздушават постоянно и не им пречи ако прекъсне притока на гориво за момент или два.друг е въпроса че така загряват.на мен ми е свършвала така нафтата и трябваше да сипя 10 кила 4е и повече докато подкачи и виках друг да ми дава ток.виж ако не идва гориво до филтъра сипвай още.
  8. колега чакам отговор може и на лично.благодаря
  9. ok другият въпрос ми е от каде и колко парички е новата защото тука в моят малък град няма магазини кадето предлагат нещо качествено.и дали е еднаква с на другите аудита (по-старите 80)примерно защото преди време един приятел сменя такава.ако е доволен да го питам от каде я е взел. благодаря..
  10. Да това го имам като основен вариянт, просто се чудя защо не потъне и не проработи повече. а ту работи ту не работи?????за това ми мина през акъла дали не му липсва нещо-течност или обезвъздушаване. или н.з. и аз. До сега съм имал 5 голфа с жила на амбреажа.не съм компетентен по темата.
  11. здравейте колеги.скоро си купих едно ауди 100 2.5тди 115 и след няколкостотин килкометра се появи следният проблем:както си карам натискам съединителя и педала остава долу,на второ трето натискане потъва още повече.вкарвам някоя скорост с "доста зор" (примерно 4та)връщам педала чрез придърпване и карам 10 километра.в последствие амбреажа пак започва да действа нормално.това се получи 2 пъти за 100км пробег.---предполагам че проблема е в помпичката,буталцето задържа в цилиндъра и бавно се връща.въпроса ми е дали евентуално има нужда от обезвъздушаване или проблема е друг. ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ще съм благодарен да сподели какъв е точно и как да го реша??????????? ГОУЕМИ благодарности предварително.
×
×
  • Create New...