Jump to content

vivivi

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vivivi

  1. Дори по някаква случайност тези лампи да изкарат количество лумени колкото истинските крушки, то тяхното фокусно разстояние спрямо рефлектора е различно. Жичката е една малка точка източник на светлина, а това е цял топуз. Казано с прости думи, ти няма да виждаш колкото ти се иска да виждаш, а тези срещу теб на пътя ще проклинат роднините ти.
  2. Докарано е от Англия. Остана една туба, която не ми трябва. Тубата е 5 литра, а не 4, като повечето из нашите магазини. Произведено е във Франция. Реклама на това масло едва ли е необходима, за това директно по същество. Полусинтетично моторно масло, създадено за мощни съвременни автомобили, turbo Diesel, инжектор, както и за бензинови двигатели с инжектор и каталитична система. Подходящо за всички видове бензинови и дизелови двигатели, използващи бензин, дизелово гориво и LPG. Стандарти: API: SL/ CF; ACEA: A3/ B4 Одобрено от: MB 229.3, VW 502.00 ? 505.00 Препоръчва се от: BMW; Porsche до май 2002 г. Цена 70лв. За София, но ако държите мога и по куриер да пратя. Връзка ЛС или скайп virtual_boy, тел 0896682887 Десо
  3. vivivi

    BOSE audio system

    Мерси много, колега! Порових и аз малко из нета, но почти нищо съществено. Търсих спецификации на усилвателя по парт намбъра му, но не успях да намеря. Идеята ми е, да осъществя подобен проект и аз. Чуденката ми обаче е, дали си струва да взимам старите говорители (на 10тина години са все пак), като мога да сложа някакви нови. Съб-а с усилвателя почти сигурно ги взимам. Тук изникват няколко въпроса обаче. Колко вата и какви честотни диапазони да обхващат тези мидбаси? На колко ома са? След това съб-а колко вата е? Няма ли новите говорители да го заглушат или да развалят баланса на системата като цяло. Гледах на един американец такъв проект, ама нищо конкретно не е написал, а просто е плеснал снимки на нещата, които са му дали в магазина и ги е мушнал в колата на мястото на доброто старо BOSE.
  4. vivivi

    BOSE audio system

    Някой може ли да даде повечко инфо за системата на BOSE? Мощност на говорителите в RMS, характеристики, снимки и т.н. Нов съм във форума (както е видно), ще се радвам ако ми пуснете някой линк с ел. схемите на C5. За конкретния случай аудио схемите.
×
×
  • Create New...