Jump to content

dimi

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dimi

  • Рожден ден 25.08.1984

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4

Контакти

  • AIM
    dimitar2250

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria
  • Интереси
    Mnogo sa!!!!!!!!! :))

dimi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да справих се колега!Благодаря ти за загрижеността!
  2. извинявайте,признавам,че не съм търсил в търсачката просто забравих!!!Благодаря ти за помоща!!!!
  3. може да ти е смешно,но не знам каде да гледам и незнам как трябва да са опънати кабелите,нали вече казах че от скоро съм шофиьор и от скоро почнах да се сблъсквам с проблемите на колите.Досега съм нямал кола и не съм се занимавал с коли.Ако ми помогнеш и ми кажеш къде де гледам и как трябва да бъдат опънати кабелите ще съм ти много благодарен!!!
  4. защо никой не ми помага по този въпрос???????????????
  5. Здравейте,пак съм аз!!!Искам да ви питам знаете ли някой тапицир в Пловдив,който може да ми направи тапицерията на тавана.От силната жега се отлепи плата и сега е кофти,имам чувството че постоянно някой ме пипа по главата Това беше шега,но наистина е неудобно да се кара така.Питах в магазина на Audi и там ме пратиха при един тапицер,при който изпращали Audi-тата които имали нужда от тапициране,но там тапицера ми каза,че когата свалял кората на тавана имало опасност тавана да хлътне,защото това били колите с най силно захващане на корите по таваните,а пък аз не искам да ми стане за резил количката!Много си я харесвам!!! Помогнете ми колеги!!!Благодаря ви!!!
  6. Здравейте!!!Как сте?Имам сериозен проблбем с осветлението на таблото и с габаритите.Проблема ми с таблото е такав:както си карах и изведнъж спря да ми свети.Смених му лампичките,но пак не свети,а относно габаритите:десния ми работи (цялата дясна страна),а левия ми неработи (цялата лява страна).Може ли да ми кажете када да отида в Пловдив да ми ги оправят (таблото и габаритите)?Ще съм ви много благодарен и предварително ви благодаря!!!!!!!!!!!!
  7. Здравей!Искам да те питам,ти като си от Асеновград ходил ли си при Тошо,сервиза му е отдругато страна на гарата.Кажи какво ти е мнението,ако си ходил?Чао за сега!
  8. Здравейте!Имам един въпрос,дано да може някой да ми помогне.Въпроса ми е : не ми работи климатроника,когато го пусна да духа топло,но иначе когато намаля градусите да духа студено работи перфектно.Забелязах,че когато го пусна климатроника да работи,почва да мерише.Ако някой може да ме посъветва какво да правя или къде да отида(в кой сервиз в Пловдив,ще съм му много благодарен).Благодаря ви!!!
  9. Хора,помислете че има и хора от Пловдив,кажете някой сервиз и за нас плавдивчаните.От 5 месеца вече имам audi и още незнам къде да му сменя всички консумативи(ремъци,филтри,масла и т.н.).Благодаря ви за вниманието!!!
×
×
  • Create New...