Jump to content

Иван Павлов

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    внимателно

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1252 профилни разглеждания

Иван Павлов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Както съм посочил и в заглавието, става дума за решетка/капачка на халоген за Audi A8 D2 facelift. След като някой симпатяга си "напазарува" и двете (лява и дясна) такива решетки от моята красавица ... сега съм в търсене на комплект такива. Ако ви се намират или имате насока къде мога да открия, ще съм много благодарен. Здраве и безаварийни километри!
  2. Не знам дали още ти е важна тая тема, ама понеже скоро го играх това ... та ето го моя опит. Разбира се, както колегата преди мен, много правилно е казал ... струват толкова, за колкото ги намериш. В моето търсене цената беше 150-250лв на фар без баласт-а. За цената много зависи състоянието на фара, щипки, крепежи и тн. Баласта излиза 50-90лв, главно зависи дали го взимаш комплект с фара или отделно.
  3. Намерих отговор на въпроса си. Оказа се, че дърпаш здраво кората и щипките излизат.
  4. Здравейте хора, Опитвам се да си сваля кората на задния капак (багажника). Махам всички винтове обикалящи по краищата. Махам триъгълника и стойката за него. Махам и 2 винта в дръжката. Кората видимо остава да се държи само на две щипки или нитове, не мога да преценя, но силно се съмнявам да е второто. На тази снимка се вижда за какво иде реч... и малко по-близък план ... Пробвах с малко сила да дръпна цялата кора. Пробвах и с отверка да извадя това "нещо". И при двата случая не смея да прекалявам, че отиват на счупване нещата. Ясно е, че с повечко сила ще я смъкна тая кора, но ми се иска да съм умен и затова питам тук. Ако някой се е борил с това и може да даде акъл, ще имам да черпя!
  5. 4бр оригинални алуминиеви джанти за Ауди A3 15цола. Джантите не са кривени, изправяни или заварявани. Гумите на тях са 205/60 R15 Pirelli - Cinturato P6. Много са износени, но не са пукани, кърпени или друго. Търся им 200лв или най-добрата оферта. В София, Симеоново са, ако някой има желание да ги види. за контакти: 0889 666371 / Иван
  6. Мда, звучи логично. Така и предполагах, но исках да се уверя, че не изпускам нещо. Много благодаря за светкавичния отговор!
  7. Здравейте хора, питането ми е такова. Подкарал съм последната ЕТКА (от линка в предния пост). Тръгва, обновява се, цени, всичко е точно. Това, което не мога да намеря е vin decoder-а (ако изобщо има), който изкарва окомплектовката на автомобила - Exterior Color, Interior Colors, Option Codes и тн. Виждам че за някакви online услуги иска акаунт/регистрация (потребителско име и парола), не знам дали е нужно да имаш такова нещо, за да ползваш vin decoder-a. Ако някой разбира за какво бръщолевя, ще е чудо.
  8. Ами не съм сигурен за C3. Но така или иначе вече са взети. Темата може да се маха. Поздрави на всички.
  9. Подарявам бели мигачи с някакви крушки. Би трябвало да са за Audi 100 C4. Ако ще свършат работа на някой, да се обади. Не ми се занимава с куриери, така че обявата е за София. Може да ме намерите на 0883 340535 или тук във форума. Поздрави.
  10. Днес си получих поръчаните неща. Идеално състояние, много е коректен човека. Поздрави.
  11. Благодаря на всички за радушния прием. И на мен ми направиха впечатление белите мигачи и джантите (по-скоро липсата им). Ще помисля по въпроса обезателно.
  12. Привет хора, Нов съм във форума, нов съм и на пътя. Вече горд собственик на невероятна кола. Любов от пръв поглед - буквално. Говорим за старо Audi 100 с двулитров бензинов двигател. Слагам една снимчица и обещавам занапред да не досаждам с тъпи постове във форума )) Поздрави, Иван
×
×
  • Create New...