Jump to content

jprodanov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi-80

jprodanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте ! Изчетох почти цялата тема в търсене на отговор за моя проблем. Понякога, при каране на газ колата не иска да се изфорсира, обикновено се случва на кръстовища и не мога да тръгна. Оборотите на празен ход падат до 300-400. Работата на двигателя е нестабилна. Налага се да включа на бензин и да потегля. На бензин работи добре. Колата е 80 Б3, двигател DZ , няма стъпково моторче, само регулатор с термопластина. Има ли някой идея как да се спася от този досаден проблем?
  2. Купих си ново табло от моргата. Не работеше, но го взех по-евтино заради остта на скоростомера. Като го разглобих видях, че зъбните колела, пътечките на платката и контактните игли са му здрави. Така здраво изглежда и моето. Не мога да си обясня защо не работеше. Смених счупената ос. Сложих таблото и за сега работи. Очаквам да спре, защото не разбрах причината за отказа.
  3. Колеги, опитах нещо да напиша, ама не знам къде отиде. Пиша го отначало. Имам Ауди 80 Б3, 90 г., пълна инжекция. Таблото ми е VDO с оборотомер. Не ми работеше километража. Опитах да го оправя и си счупих остта на стрелката на километража. Преди да отида на моргата за друго табло искам да питам за помощ и идеи. e-mail:jprodanov1449@abv.bg
×
×
  • Create New...