VBI

Audi Club BG Member
 • Content Count

  15,158
 • Joined

 • Days Won

  5

About VBI

 • Rank
  User
 • Birthday 10/21/1971

Друго

 • Kaра
  A64F 3.0Q/A4B7 1.8TQ

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  китайски технологии ...

Recent Profile Visitors

16,268 profile views
 1. Виж цедката в казанчето дали не се е размърдала или покарай още известно време - ако е въздух ще се обезвъздуши само.
 2. Не е проблем, аз карам с ZF6, а съм ъпдейтнал скоростната кутия при @kpematop преди 3-4 години. Ъпдейта на скоростите е много хубаво нещо .
 3. Опитай няколко пъти пълен ляв, после пълен десен волан - може би има въздух в системата. Другия вариант е да се е разместила цедката вътре в самото казанче - тогава пак "жужи" при завъртане на волана.
 4. @barabasa Към панела на климатроника е вързана и ел. помпа отпред с клапанчетата за топло/студено. Щом гори бушона е много вероятно проблема да е в нея. На въпросната ел. помпа с клапаните има 2 куплунга - един отгоре за клапаните и един отдолу за моторчето на ел. помпата. Изключи долния куплунг (този за моторчето на ел. помпата), сложи си предпазител 10А и виж дали пак ще гори. Ако спре да гори предпазителя значи проблема е в самата ел. помпа. - сменя се в комплект с клапаните за топло/студено отгоре.
 5. @fxa Най-добре си сложи твоя комп - лошото е, че се сваля картера на скоростите, източва се маслото и после трябва нова гарнитура за картера. Аз правих ремонт на моя комп на скоростите преди около 3 години, първо сложих друг и се включи СР. Ходих на няколко места и никъде не можаха да го махнат - скоростната кутия остава да работи само на 3-та скорост. Накрая от сервиза (Ники от Илиенци ) пратиха моя комп в МИД авто във Варна да го рециклират и го монтираха обратно - всичко си заработи както трябва. Така, че това с премахването на СР на скоростите е малко тото, вече може и да го правят както трябва, не знам .
 6. @brannik Доколкото знам компа на двигателя е от пасажерската страна между предното стъкло и коша на двигателя. Има случаи, когато тече вода върху компа и от това произлизат доста проблеми - окислява се куплунга му, понякога влиза вода и вътре. Така, че първо огледай компа на двигателя и куплунга му и след това самото реле на бензиновата помпа.
 7. Прегледай ел. инсталацията от релето на бензиновата помпа до компа на двигателя - вероятно окислен кабел/букса, гнездо на предпазител. На кой пин на релето подаваш напрежение - на бобинката (оперативната верига) или директно на превключващите контакти? За всеки случай отвори релето на бензиновата помпа и огледай добре платката за "студени" спойки - много често и от това е проблема.
 8. Прекъсва захранването към скоростната кутия - виж предпазителите как са. Другия вариант е окислен куплунг на самата скоростна кутия - качи колата на канал, свали куплунга на скоростната кутия и ги напръскай добре с контактен спрей и двете части - на самите скорости и от ел. инсталацията.
 9. VBI

  Надпис Fuse

  Виж колко зарежда алтернатора за всеки случай.
 10. По-скоро си вземи други крушки, няма как за 1-2 минути да прегреят и да не изгорят впоследствие според мен. Може баластите/драйверите на LED крушките да са калпави, може самите светодиоди да са калпави - не е ясно . Мой съвет е да ги върнеш и да купиш други.
 11. VBI

  Надпис Fuse

  Вероятно е паднал акумулатора.
 12. Обикновено се къса сгъвката между капака и купето - слагаш една снадка на тръбата и се оправя.
 13. И при мен е така, но само като съм близо до колата - иначе отдалече хваща. Много ме ядосва понякога, че като съм до колата натискам по няколко пъти за да се заключи, а отдалеч (20 и повече метра) се заключва без проблем. При мен имам чувството, че проблема е само при заключване - при отключване си работи винаги, без значение от разстоянието. Чудя се дали не се е прецакало самото бутонче за заключване и от това да е проблема .
 14. Не, свети си еднакво силно през цялото време. Линка не отваря модела на крушките, може би са различни от тези в темата?
 15. На мен ми харесва звука в колата, не съм с BOSE.