Jump to content

bvieri

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bvieri

  • Рожден ден 21.05.1979

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

bvieri's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам АУДИ А4 1.8,125к.с. 1996г., 180000км. Сив металик, пълен ел.пакет добри гуми с лята джанта стерео + чейнджър + усилвател климатроник + другите стандартни екстри- АБС, Серво,аларма,централно,подлакътник и др. 3300 лв. Без бартер. Възможен е лек коментар. Снимки - скоро. 0899 44 22 30 Борислав Пловдив
  2. Колега, относно лизинга, който съм писал че е възможен, всичко е въпрос на договорка. Идваш, гледаш и ако ти хареса, ще измислим вариант с някаква първоначална вноска и другите както се разберем.
  3. Възможно договаряне на цената или лизинг. Без бартери.
  4. Здравейте съфорумци! Продавам А4,Б5 - 1.8и (без турбо) 1996г.сив металик,има и доста екстрички: -Климатроник (работещ и зареден) -Пълен ел.пакет -Лети джанти с доста добри гуми -АБС, Серво управление, музика с ченджър и усилвател както и други екстри. Има нужда от смяна на един от предните носачи, защото е взел да се обажда. Иначе колата си е поддържана редовно и не се е пушело в салона. Километрите са 170 хиляди. Скоро ще кача и някоя снимчица. Цена 3500лв. Пловдив 0899 44 22 30 Борислав
  5. bvieri

    Губи тоци

    Здравейте колеги. От известно време, колата ми (AUDI A4,1.8,95g.) ми прави проблем с паленето. Значи като завъртя контактния ключ и ни звук, ни стон, изгасват лампичките и не пали. Акумулаторът ми е на 5 месеца, немски необслужваем. Въпреки това, може ли според вас да е дефектен или да търся проблема в стартера. Ще помоля който е от Пловдив да ми препоръча някои добър сервиз за стартери и алтернатори, да не би проблемът да е там. Благодаря предварително.
  6. bvieri

    Вода в Купето А4Б5

    Здравейте отново. Значи махнах акумулатора и почистих хубаво отвора за оттичане на водата, но днес видях че пак е мокро от цялата дясна част на колата. Разглобих и филтъра на купето, почистих и около него (имаше доста листа и боклуци) и сега ще видя дали ще има ефект. На някои ако му идва нещо друго наум да проверя за запушен отвор или нещо подобно, ще съм благодарен да сподели.
  7. bvieri

    Вода в Купето А4Б5

    Здравейте колеги. Бая дъжд се изсипа в Пловдив и тази сутрин като се качих в колата ми направи впечатление че купето подът в купето е мокър ама само дясната част. Сега ще провер Не можах нещо да си довърша темата. Мокро е само от дясната част. Сега ще проверя дали не са се запушили дупките за оттичане на водата които са до акумулатора. Ако някои се сеща за нещо друго, ще съм благодарен да го сподели.
  8. bvieri

    Климатроник

    Здравейте колеги. Имам един въпрос относно климатроника (колата ми е А4,Б5). Значи проблема е че нещо не мога да пусна климатроника да духа студено. Като натисна копчето и нищо не се появява на екранчетата. На топло си бачка нормално. Като я купих колата някъде преди 6-7 месеца си тръгваше и работеше нормално. Сега просто нищо не се появява. Някои има ли идея какво може да е ? Благодаря предварително!
  9. bvieri

    имобилайзер

    Създава ми проблем, че кат се кача в колата и дам на контакт и тази оранжева лампичка с ключето ми мига и не мога да запаля съответно. И започвам да се чудя какво да правя. Връщам обратно ключа, пак давам на контакт, изчаквам малко и се получава. Но не ми го прави всеки ден този номер и се чудя откъде може да е. Имам съмнение да не би проблема да е в акумулатора, че ми е за смяна. И кат стана въпрос за него да ви попитам колко амперчаса трябва да си взема (А4,АДР125кс) Благодаря на всички за отговорите.
  10. bvieri

    имобилайзер

    Здравейте колеги. Дайте акъл как да си изключа фабричния имобилайзер (този който свети оранжево количка с ключе на нея), че постоянно ми прави некви проблеми. Колата ми е А4,1.8,95г. ключа си е обикновен, няма чип мисля.
  11. bvieri

    Бордови комп. на а4 б5

    Колеги, да не отварям нова тема само искам да ви попитам кой номер функция е моментния разход на гориво, като вкл. борд-компа?
  12. bvieri

    Проблем

    Колега, виж дали не ти свети една жълта лампичка с ключе на нея за заводския имобилайзер. Съвсем на скоро имах подобен проблем
  13. Колеги, благодаря на всички за помощта. Проблемът ми ще се окаже най-вероятно от този вграден имобилайзер. Съвсем скоро разбрах че го има въобще, понеже съм от месец и половина собственик на колата пък и нямам много време да е поразгледам по подробно кое къде е, дори още не знам къде се намират бушоните , което си е малко срамничко май Искам също да попитам, дали огледалата ми имат някакъв подгрев, който се вкл. автоматично, колата ми е А4,1.8.95г. Още един път благодаря на всички и весело посрещане на новата година! Живи и здрави, пък другото се нарежда!
  14. Ами оборотите ми са нормални, въртят се към 800-900. Само докато загрее малко се колебаят като че ли, но мисля че е нормално.Иначе как стоят нещата с тази дроселова клапа, сменя ли се или се почиства само, и мога ли сам да си го направя или да е закарам някъде?
  15. Колега, честно да ти кажа съм отскоро собственик на Аудито и дори не знам дали има имобилайзер. Той заводски ли е или може да е слаган допълнително? Иначе като дам на контакт и ми свети една жълта лампичка, мисля беше с количка, на оборотомера. Ако има имобилайзер, как мога да го изключа да го няма. Сега е с някаква тъпа аларма Bosh и се чудя дали тя не прави някакъв проблем.
×
×
  • Create New...