Jump to content

vlado0808

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vlado0808

  • Рожден ден 8.08.1978

Друго

  • Kaра
    A4 2.0 TDI quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

vlado0808's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето това ти е акумулатора https://autospot.bg/продукти/2/акумулатори-на-ниски-цени/81625/moll-m3-plus-k2-double-lid-85-ah Всичко друго като Бош Варта се прави в Китай Турция и т.н.т. Мол е за фабрично вграждане на Ауди, Мерцедес и Порше. И най-важното е че се произвежда само в Германия Не си за по-малко от 85 ah
  2. Много ясно, че има нагревател на въздуха, и на Б6 и на Б7, хиляда пъти е писано по темата, ама няма кой да чете. Зимата палиш, да не е на Екон, пускаш да върти въздуха в купето и след минута започва да духа топло, и така не отнема от температурата на двигателя, съответно загрява много по-бързо. Дизелите го имат след 2000 г.
  3. Не се занимавай с дискове за почистване, това е пълно порно, отваряне почистване и всичко ще си тръгне екстра, вътре се събира един черен прах който трябва грамотно да се почисти, няма как да стане с диск. Отиди в Грамотен сервиз цялата процедура струва около 40лв. и не се занимавай с глупости !!!!
  4. Трябва да си на фарове, а не на дневни светлини, и тогава работят заедно с другите пръскалки.
  5. Контакт с натиснато копче от таблото за инспекция, задържаш нулирането на дневни километраж и си готов.
  6. Ако минеш на 225 колата става с 9мм по ниска, и ако си с С лайн окачване ще стане много ниска
  7. 45 Няма да сатне 235 40 18 това ти размера Цитиране на предходно мнение!
  8. Ако си с 2,0 дизел не се изненадвай, тоя двигател си харчи масло, няма как да ти светне защото е за смяна, имаш си инспекция за тая схема, доливаш и караш. Не му обръщай внимание, просто стигне ли до средата светва. Цитиране на предходно мнение!
  9. Отваряш ревизията на дневните светлини, бъркаш и до самата фасунга на дневните светлини е фасунгата на габарита, просто я дърпаш.
  10. Някой случайно да е пробвал тези ??? http://www.autofamily.bg/bg/catalog/id/369.html
  11. 6.5 J спокойно се слагат до 215 ширина на гумата, като препоръчителното е 205
  12. Зависи от застрахователната компания, все още има компании в които ЗВУКОВАТА аларма не е задължителна, но дори да е задължителна щом имаш сирена не е задължително изискване да се слага допълнителна аларма, не слагай нищо, при тази опция имовилайзер ( който всички в Бългатия наричат фабрична аларма) + сирена която е допълнително монтирана още когато е купувана колата Риска Кражма се покрива. Единственото на което обърни внимание, когато отидеш на "маркировка'' в протокола за маркиране да се отбележи, че имаш допълнително монтирана звукова.
  13. Пробвай при Райно, или от Интер карс, там го имат. Дросела ти е VDO,и аз го смених преди две седмици.
  14. Само така можеш да изпариш влагата. Препоръчвам ти да отидеш където обслужват климатици за това със спрея. Цитиране на предходно мнение!
  15. Това е конденз от климатика, има антибактетиален спрей с който се пръска и смрадтта изчезва, иначе го пускаш да поработи на ''екон'' за малко и се оправя, но след работа на климатика ако е било доста топло си посмрадва. Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...