Jump to content

skiller_1

Members
  • Мнения

    165
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skiller_1

  1. щората орзад ако е налична да ми я пазиш
  2. щора за багажник ако има налична цена. мерси
  3. здр.колега какъв цвят е колата,бронята като чели е черна?
  4. колеги никой ли няма гнп за дишегуб хелп
  5. Здравйте колеги прецаками се помпата а4 2.5тди мотор AFB помоагаите проблема е в електрониката има проблем с авансатора, та дилемата е да си търся втора или да си взема нова електроника понеже преди година е рециклирана механиката. тел 0898432880 skype skller_1
  6. Други репдложения за десен фар двусекционен от купе или само стъкло за същия и по-примеллива цена за ляв фар с лупа.
  7. Здравейте колеги имама проблем с осветлението счупено ми е дясното стъкло на фара (става въпрос за фаровете на купе без лупите двусекционните) и рефлектора ми е почти прикючил. Търся си или цял десен фар от купе или някой ако има само стъкло. За слъжаление от доста време искам да си сложа фаровете с лупите но имам само два десни фара немога да си намеря ляв. В крайна сметка търся десен обикновен купе и ляв с лупа. за контакти 0898432880 скъпе: skiller_1
  8. Здравейте колеги след леко ПТП водния ми радиатор започна да сълзи, за нов радиатор в Ауто плюс ми поискаха 300лв затова си търся нещо втора читаво, Колата е Б4 ACE с климатик, но имам Б4 ABK също с килматик радиаторите са еднакви. 0898432880 или на лични.
  9. skiller_1

    дизел замръзва

    Аз лично бих влял алпин само ако наистина не би замръзнал но няколко пъти си правя експеименти и сипвам алпин но не ми харсва кака върви колата харчи с 1л повече (от скоро карам дизел) иначе си сипвам на ЕКО и съм много доволен и там имат скъп дизел но незнма дали е с добавка да не замръзва или някаква друга. Поздрави.
  10. izvinqva se za latinicata nai veroqtno ti e izgorqla elektronikata makar 4e tvoqta e po nova godina bi trqbvalo da nqma problem ako e elektronikata tvoqt 4ovek e gn. Grigorov 0898920394.
  11. колега нещо немога да се ориентирам точно по тия номера на мися че ще мога да ти помогна напиши ми само коя година е колата с какъв мотор е дали има аср и куатро.
  12. Здравейте колеги напишете си номерата на абс-те давидем дали са от проблемните ако са мога да ви помогна.
  13. Здравей колега ако в екту ти е записвало грешка с аванса е доста неприятно наскоро и аз си правих помпата същата работа пушаци забиваше след 2200 обората влиза в авариен режим, изчистихме грешката покарах 2-3к км и пак се прояви. Ако наистина ти е задрало буталото на авансатора не я мъчи с добавки и тн прави механиката преди да ти е изгоряла и електрониката. Аз доколкото разбирам и си говорих с хората които правиха помпата електрониката или по точно транзистора които управлява авансатора изгаря тогава когато се мъчи да даде предварение а буталото е запекло. Първоначално се подават 2А ток ако буталото не се премести с неоходимото предварение се подават 5А и ако пак не е достатъчно 7А и так докато се изппече транзистора. На мен ремонта на помпата ми излезе 1300 лв сменен е бил помпещ елелмент,с експлоатацията и може би зависи с каква нафта се кара тоя елемент се износва и стружки от него се събирали в долната част на помпата точно кадето е буталота на авансатора е така започваи да задира. Това беше информацита която ми дадоха хората дано при теб да не е това но аз прецених да си я рециклирам от колкото да взема 2-ра аз таква си имах. успех.
  14. Здравей колега ако си от софия мога да ти ремонтирам електрониката 0898432880 Ясен.
  15. Здравйте колеги лошото е че сте от Пловдив иначе бих ви ремонтирал електрониките стига наистина да не са много убити ако имате път към София звъннете тел0898432880 ще ги погледана но предварително трябва да демонтирате електрониката.
  16. Здравей според мен по добрия вариянт е да си ремонтираш твоя ако проблема е в електрониката аз съм със същия абс а скоро си ремонтирах електрониката ако имаш желание мога да ти съдействам да я отремонтираме.
  17. Здравейте колеги ако имате проблем с моделите на bosch 5.3 мога да ви съдействам с ремонта им. Тук са описани на кои модели са монтирани, за повече инфо на лс.
  18. http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=31548 Здр колега тук има доста писано надявам се че ще се справиш.
  19. Ne stavat kolega izviqnmase za latinicata no nqmama na toq komp.
  20. Izvinqvam se za laticicata Kolega mini da ti opravim telefona 0898432880.
  21. E51 не може да зарежда през usb трябжа да си вземеш зарядно за кола с букса като това в коплекта (оригиналното). Весели празници.
  22. В такъв случай да продължавам да дерзая принципно колата е на приятел и нямам книжка да чета търсих в google но и там нищо конкренто не откринх. Мерси вce пак.
  23. Здравйте колеги имам следния проблем става пъпрос за Q7 записах Audi MMI Navteq Europe 2008 слагам го в ченджера след което ми изписава, че цд-то неможе да бъде прочетено. След което като вляза в "NAVI" изписва "Not Installed" което ме кара да си мисля че може би трябва да се активира навигацията. помагайте мерси.
×
×
  • Create New...