Jump to content

slavi82

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от slavi82

  1. Пак да си кажа аз, Когато ти е запушено казанчето, охладителната течност минава по най-краткия път. Не ставам за илюстратор, ама дано ми се разбира: Маркучите ще са ти горещи ама........... И да ти работят клапи-мплапи, топло не стига до долу!
  2. Здравейте, Имах същия проблем.Тук във форума прочетох за почистване на казанчето с маркуча от чешмата(най-безболезнения вариант за пробване) Обезвъздушаване и после си ми дойде топлото.
  3. Здравейте, Проблемът ми е следния: когато колата е на скорост и оборотите са под 1800-1900, светва лампата за налягане на маслото. Вдигна ли обороти, лампата изгасва. Когато работи на място, или е в движение на свободна скорост (900 оборота) лампата не свети. Не се чува да тракат повдигачите(знам какъв е звука, преди година съсипах един двигател ) Преди една седмица сменях масло+филтър.Със старите консумативи нямаше такъв проблем. Колата е A4 1.8 125h 1996г. преди година двигатела беше ADR, сега е AEB( без турбото). Може ли проблема да е от некачествен филтър, или помпата си заминава Благодаря за коментарите!
  4. Здравейте, Незнам дали ъук е правимата тема, амаа да си питам аз Какви са ви мненията за този комплект: http://emk-33.com/shop/product_info.php?cPath=447_114_6982_10112&products_id=51795 Благодаря !
  5. Имах същия проблем.Оказа се външно каре. Странното е,че не се чуваше.
×
×
  • Create New...