Jump to content

marradona

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от marradona

  1. Днес преди около 2 часа си взех часовниците (поръчах си два) и са много готини и момчето е много точно. Коректен!!!
  2. Пичове, колко масло има в наш'те двигатели 3,0 тди Има, има... ето и една от мен.
  3. Помагайте пичове, Изведнъж колата ми влезе в сервизен режим. Спря да работи турбината. Ходих при Заро на козлодуй и пича установи проблема: моторчето за управление на лопатките на турбото, който се намира точно пред турбината, не функционира дори и при симулация от компютъра и се оказа, че трябва нов. Нова изненада: продава се с турбината, т.е. 3600 кинта. Помощ! Има ли някой, който да е наясно дали е така? Дали това моторче не може да се отремонтира (пренавие или подобно нещо), или поне да се вземе отнякъде вкл. ит от катастрофирал автомобил/морга?! Ако някой ми помогне го чакат тежки бирени/ракиени/винени/ и въобще всякакво алкохолни вечери!!! (все пак имам държа кръчма) HELP! Сори добавям колата АУДИ А6 3.0 ТДИ КУАТРО 2007 г.
  4. Здравей Колега. интересувам се имаш ли налични от модел А бял и черен и ще има ли отстъпка за закупуването на двата и/или подаръци (ключодържатели). Благодаря предварително.
  5. Работя като Търговски Директор в компания за Лизинг (предимно на автомобили леки и товарни), така че съм насреща, ако се налага.
  6. Бих искал да споделя проблем на който се натъкнах, а именно Audi TT cabrio с проблем с колана на пасажера. Стои в крайно натегнато положение(максимално прибран и не може да се изтегли), без никакъв аванс и не може да се ползва на практика. Моля Ви за съвет. Къде бихте ме посъветвали да се обърна и/или как да го поправя сам? Не мога да разбера как се отваря кората зад седалката за да достигна до колана, а и честно казано незнам какво ще намеря там...
×
×
  • Create New...