Jump to content

Wizi

Член на Ауди Клуб България
  • Мнения

    15841
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Community Answers

  1. Wizi's post in Какъв размер на патерица за 205/55R16? was marked as the answer   
    След кратка справка с калкулатор и други експерти (благодаря за което!) излиза, че конкретно "T125 / 90 / 15" не е размер за патерица, ако търсим за заместим 205/55R16.
     
    По-скоро 125/90R15, 125/80/17 и 125/70R18 съвпадат за резервна патерица за 205/55R16
  2. Wizi's post in Заглавие was marked as the answer   
    Бях забравил какво е технически раздел и невероятна мисъл прехвърлена в последователно натискане на бутони по клавиатура на компютър
     
    Хора, бъдете така любезни да демонстрирате поне начално образование и споделяйте максимално кратко и ясно проблема, който имате още в самото заглавие на темата си!
     
    Всякакви заглавия съставени едва от една или две думички са НЕДОПУСТИМИ! Бъдете така добри да активирате и обедините поне няколко мозъчни клетки в тази толкова сложна задача и въведете нормално заглавие на темата си! Колкото и трудно и непосилно да изглеждат нещата ние, модератори, администратори и други добри хорица на този форум, вярваме силно, че ще успеете да родите нещо смислено.
     
    Благодаря отново за вниманието!
  3. Wizi's post in Форум нова версия 11.05.2013 - тема за проблеми was marked as the answer   
    Активирахме опция "Най-добър отговор" в техническите раздели и почти всички останали. Това ще помогне да се ориентираме по-бързо из темите, а също така би трябвало мнението отбелязано най-много като "Най-добръ отговор" да излиза в началото на самата тема.

×
×
  • Create New...