Jump to content

Fenix

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Fenix's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може ли някой да ми препорча сервиз за рециклиране на турбото за дизелов двигател на Ауди А4
  2. Стоянчо, ако решиш да си сменяш блока за управление на климатроника, можем да се спазарим да ми продадеш твоя. На мен ми трябва само дисплейчето. Другото при мен си е наред! Става ли?
  3. Боби, какви са тия гуми???? 205/50/15....195/50/15
  4. Dako много добре и нагледно си указал всичко. Само не разбрах (извинявам се за което) цената която си посочил в т.1 50 до 250 лева за един датчик ли е или е за един пълен коплект (4 датчика, контролен блок, дисплей...) И в крайна сметка колко излиза всичко като материали? А за бирата...то си е ясно
  5. Обяснявам : при увеличение на скоростта, както се наема изведнъж двигателя спира да дърпа и имам чувството, че някой ме дърпа назад, след което остава да работи така както обикновен дизел (разбирай няма тяга). Това е само когато двигателя вече е загрял до работна температура. При студен си дърпа на поразия....направо ми залепва гърба за облегалката. Може би трябва да кажа, че катализатора е махнат и на негово място има само една права тръба.
  6. Искам помощ от знаещите. Колата ми е А4 1.9.ТДИ 1996г. 110к.с.. Двигателят работи перфектно когато е студен, на загрее ли нормално, турбото не работи, или поне не е така, като трябва. Как мислите ...от къде може да е проблема?
×
×
  • Create New...