Jump to content

Delf

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Delf

  • Рожден ден 2.04.1980

Друго

  • Kaра
    Печка....

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    209029033

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас

Delf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Delf

    B4 Автоматик?!

    Ако някой кара Б4 автоматик ме интересуват впечатленията....дали гори повече, по-тромава ли е колата и т.н.? Специално за 2.3Е автоматик.
  2. Delf

    B4 бензин или дизел

    Мотора съм го написал по-горе - 2.0Мi ABT.Не мога да изразя мнение за автомата - карам с механична скоростна кутия и както казах съм доволен от разхода.В Бургас все пак няма много големи задръствания и смятам че те са разтегливо понятие относно разхода - все пак можеш да престоиш и един час в задръстването!Лично аз не съм почитател на автоматика.....въпрос на вкус.
  3. Delf

    B4 бензин или дизел

    Аз карам Б4 ABT от две години, а преди година сложих газова уредба BRC.Разхода ми на бензин в града е около 10.5 литра, извън града е 8.5.При газта разхода достигна 12 литра градско и 9.5 литра газ при скорост около 130км.Напълно съм съгласен с другите че двигателя е вечен.ABT мотора е моно ижекция и нямаш проблеми с нагласянето му на газ, газовата уредба ми струваще триста лева чисто нова.Единственият проблем който имах беше, че при палене палеше на бензин и като преминаваше автоматично на газ компютъра трупаше грешки, но за десет лева един магьосник базикна електрониката и вече около 15000км. нямам никакви проблеми....освен с пълненето на бутилката! Затова, моето скромно мнение е че ако искаш Б4 на газ по-добре си вземи ABT мотора да си нямаш грижи! Естествено е обаче че няма да можеше да ходиш на състезания....
  4. Благодаря за съветите! Имах проблеми с интернета при побликуване на темата, затова не видях че се е публикувала преди това....сега поне ще знам че съм се насочил към верният избор на двигател. Благодаря още веднъж!
  5. Здравейте колеги!!!От три години карам Б4 ABT ама нещо взе да ми омръзва яко и искам нещо по-мощно!Не мога да си позволя да издържам А4 затова искам квалитетно мнение за някой от по-горе изброените двигатели....!Аз лично съм се насочил към 2.3Е като изпитвам сериозни симпатии, остава само да ми кажете дали съм на прав път! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!
  6. Здравейте колеги!Голям фен съм на марката и от три години карам Б4 ABT двигател, само че е нещо слабичка и взе да ми омръзва.....Реших да купя нова кола, ама за А4 не съм дораснал (смятам че няма да мога да го издържам) та затова искам квалитетно мнение за модел B4 с някой от горепосочените двигатели.Аз лично изпитвам сериозни симпатии към 2.3Е...остава само дами кажете дали съм на прав път......! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
  7. Здрасти на всички!!! Ами ченге съм,....то не е за хвалене....! Ама съм голям фен на Ауди!
×
×
  • Create New...