Jump to content

r.s.m.f.

Members
  • Мнения

    1011
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от r.s.m.f.

  1. И аз имам същия проблем, като карам извънградско повече намаля духането,мувеличавам вентилатора до край и пак духа слабо, като изключа и включа компресора тогава тръгва да духа силно, след известно време пак намалява, в града го няма този проблем. Фреона е пълнен, филтъра е сменен скоро...
  2. Понеже от последните 2 смени съм недоволен от кастрола, Данко ми даде 5в30 заводско на ауди. Става ли за моя туч AJL и ли е овъркил? Карам на газ, главно градско и не е като да не ми е тежък десния крак.
  3. r.s.m.f.

    Задни носачи куатро

    Звучи добре за джоба, мерси
  4. Като поотпусне малко времето ще сменям носачите на предницата И дискове, че много ги крива .... Но следващия етап ми е малко неясен - задните носачи, имат разбити тампони и те. Там как стоят нещата, има ли комплекти, целите ли се сменят или само тампони ? В нета е доста оскъдна информацията, ще съм благодарен някой да сподели опит. П.С. За квадро става въпрос де
  5. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Взех си такъв по коледа, но се оказа скъпа тапа за масло Не свети датчика, но и не отчита температура. Мога ли да карам така или бърка други ситеми, като не отчита тепературата на маслото?
  6. Тоя филм го играх, цветовете са ръсени на пружините на килограм и не могат да те ориентират, общо взето при мен нещата станаха на база проба - грешка, майстора за 1 седмица 10 пъти сменя амортесъори и пружини.
  7. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Да ама не, тази гад ли е?
  8. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Забелазах, че като вдигне 70 градуса светва иконата и стрелката на маслото веднага пада на 60, така няколко пъти в движение. Днес смених казанчето за антифриза, че се бе нацъфкало и почовърках датчика на картера и докато се връщах от майстора/в едно село до Пловдив е/ не се обади гадината, стискам палци и на ръцете и на краката
  9. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    На мен си ми показва температурата на маслото....
  10. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Този отдолу ли е, където стърчи гадно един кабел?
  11. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Ще ми изрежда явно цялата таблица кочината, сега светна Engine oil sensor faulty, в магазина не могат да кажат кой сензор е, за нивото бил към 300 лева оригинален, как да разбера кой точно е или без вагком няма да стане?
  12. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Жив да си колега, такава таблица търсех в нета!
  13. r.s.m.f.

    Икона на фиса

    Срам не срам, пак ще питам - днес ми светна тази икона и никъде не намирам за какво е?
  14. Абе и аз мисля ама.....
  15. Понеже ми са за смяна броните, пък и петата врата подпрях, интересува ме ще станат ли брони от Олроуд на Ц5 модел 2001г., както и петата врата? Знам че е магария, но имам нещо предвид.
  16. Търся таква помпа нова или работеща втора употреба. Преди около месец изгоря и я смених с китайска с гаранция, но и тя започна да бръмчи като самолет и ще я връщам. По каталог оригинална излиза около 7-800 лева, така, че не е опция. Колата се води модел 2001г.
  17. r.s.m.f.

    Теч в купето

    Тече в движение, докато карам на климатик на по - дълги разстояния. Тече от дунапренената част, направо вадичка си прави. След като извадих пластмасовата част мушнах компресора в гумената и надувах, отдолу духаше здраво. Не е антифриз.
  18. r.s.m.f.

    Теч в купето

    Продухах дренажа, в момента съм на море и гледам пак тече, каква е следващата стъпка - сваляне на таблото ли?
  19. r.s.m.f.

    Теч в купето

    Ок, утре се заемам
  20. r.s.m.f.

    Теч в купето

    Днес се заех с проблема и стигнах до тук. Дунапрена е мокър и явно от него тече. Как да продължа нататък, без да счупя нещо?
  21. r.s.m.f.

    Теч в купето

    По съм склонен да набедя отводняването, няма вкус и мирис на антифриз водата, ако помогнете с някоя схема къде е това отводняване
  22. r.s.m.f.

    Теч в купето

    След дълго каране на климатик в събота, около 300 километра дясната страна на колата се наводни, изпод лявата част на жабката тече вода. Дупката под акумилатора е чиста, филтъра не е мокър, не бе валяло скоро, не съм сменял стъкло. Възможно ли е конденза от климатика да влиза от някъде в купето, друго което ми направи впечатление бе, че водата беше доста топла. Разрових форума, но всички типични проблеми ги отхвърлих. Дайте някакъв акъл, моля.....
  23. Вчера докато си карах по магистралата ми светна тази икона, някаква идея какво значи?
×
×
  • Create New...