i_p_i

Members
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

About i_p_i

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,862 profile views
 1. Здравей колега, Моля за цена на трети стоп за А4 Б6 2003 г. комби. Весело посрещане на Нова година!
 2. За момента спирам предлагането. Обещани на първия обадил се.
 3. Продавам оригинални копчета за стелки AUDI А4 B6, пълен комплект 8 броя. Цана за комплекта 12 лева. За връзка: 0888/133 301 - Иван Kopcheta stelki.docx
 4. Ами за момента не съм предприел нищо, защото не съм пътувал на дълъг път, а в града климатроникът си работи точно. Ще чакам проблемът да се позадълбочи.
 5. Здравейте, Явно колегата не следи вече темата. Може ли някой друг да ме ориентира за цената на този пресостат. Благодаря предварително!
 6. А дали можеш да ме ориентираш за цената на този пресостат?
 7. А дали може да ми кажете, от къде може да се купи този пресостат и колко струва ориентировъчно? Лесна ли е смяната му, или трябва да се източва фреона?
 8. Колега, какво е "предоставя". Какъв е този датчик, каква е неговата роля?
 9. Благодаря за предположението, но при мен едва ли това е проблемът, тъй като: - когато се появи проблемът и намалее сруята от вентилатора на климатроника, на дисплея му за индикиране на степента, показанието е за висока скорост, а той явно не се върти силно или се притваря някаква клапа. - при намаляване на скоростта, рязко струята се усилва и става студена, което мисля, не би се получило,ако има недобро охлаждане. Дали разсъждавам правилно?
 10. Пробвах какво ли не, като ми се случи за първи път и нищо не помогна, докато не намалих скоростта,,,,,,,,,,,,,,,,,
 11. Здравей колега, Благодаря за направения коментар. В същност, филтърът на купето е сменян скоро, колата не е карана много, а и при намаляване на скоростта под 80 км/ч рязко струята става нормално силна и въздухът силно студен. Освен това, не винаги при висока скорост се получава този проблем. За това, по скоро, си мисля, дали по някаква причина не спира вентилаторът, ако е електрически?
 12. Здравейте колеги, Имам следния проблем с климатроника на колата от подписа: Работи нормално при ниски скорости, но понякога, при продължително движение с по-висока скорост /140 км/ч по магистрала/ вуздушният поток намалява, въпреки, че на дисплея показва висока степен на вентилатора и духа не толкова студен въздух. При намаляване на скоростта под 80 км/ч, отново заработва нормално. Някой може ли да подскаже, какъв може да е проблемът?
 13. Здравейте колеги, Купувам запазен трети стоп за Ауди А4 Б6 комби. Интересува ме най-вече видимата част, тъй като моята е с откъртен ъгъл. За контакти 0888/133 301 Иван
 14. Продавам следните GSM апарати:NOKIA E51 - 75 лв.; NOKIA 3600e - 35 лв.; NOKIA C5 - 35 лв.Апаратите са отлично запазени, ползвани с калъфи, с оригинални батерии. Комплектите съдържат зарядно, слушалки, кутия, ръководство, инсталационно CD. Снимки на https://www.olx.bg/ad/prodavam-gsm-i-nokia-e51-nokia-3600e-nokia-c5-ID7hEih.html Тел. за връзка: 0888/133 301 Иван