i_p_i

Members
 • Content Count

  421
 • Joined

 • Last visited

About i_p_i

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,958 profile views
 1. Лесно ли се сменя или трябва да падне цялата предница, както при смяна на ангренаж?
 2. Някакъв ориентир като цена? Благодaря!
 3. Да колега, пиши, моля, нещо повече. Как се поправя?
 4. Здравейте, От две-три години имам следния проблем с климатика на B6 -ца: При продължително движение /повече от час/ с над 120 км/ч, климатикът отказва и от вентилацията си духа топъл въздух. При понижение на скоростта под 90 км/ч климатикът се задайства и започва да духа студено. Това е съпроводено с рязко увеличава на шума от вентилаторите, което може да се обясни с увеличаването на плътността на въздуха с поножението на температурата му, но странноното е, че става изключително рязко. При увеличение на скоростта след минута-две, проблемът отново се появява. При движение с по-ниска скорост, климатикът си работи нормално. Преди месец минах при майстор, който профилактира климатика, допълни фреон и се надявах това да премахне проблема, но вчера, при връщане от Пловдив, климатикът отново отказа, като намалих скоростта на 90 се включи, след ускорение поработи две минути и изключи и при влизане в София си заработи нормално. Моля за съвет и помощ! Колата е B6, 2003 г. TDI 130 кс.
 5. Продавам трети стоп за Audi A4 B6 Avant 2001-2004 ,работещ, без изгорели диоди. Пълен комплект за монтаж с 4 скоби и заключваща лайсна. Леко откъртено ъгълче, което се вижда на снимките. 0888/133 301 - Иван
 6. Някой слагал ли си е такъв DRL модул и може ли да препоръча сервиз в София за такъв монтаж?
 7. Да разбирам ли, че няма възможност чрез компютър да се зададе за дневни светлини да светят дългите на намалена мощност?
 8. Здравейте, Как мога да разбера дали имам заводски DRL, които да се активират софтуерно? Колата e A4 B6-ца 2003 г.
 9. Здравей колега, Моля за цена за възстановяване на рефлекторите на късите светлини на фаровете на Ауди А4 Б6.
 10. Здравей колега, Моля за цена на трети стоп за А4 Б6 2003 г. комби. Весело посрещане на Нова година!
 11. За момента спирам предлагането. Обещани на първия обадил се.
 12. Продавам оригинални копчета за стелки AUDI А4 B6, пълен комплект 8 броя. Цана за комплекта 12 лева. За връзка: 0888/133 301 - Иван Kopcheta stelki.docx
 13. Ами за момента не съм предприел нищо, защото не съм пътувал на дълъг път, а в града климатроникът си работи точно. Ще чакам проблемът да се позадълбочи.