Jump to content

kokicha

Members
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kokicha

  1. Колегата е точен, и колата е доста запазена. Аз купих предната броня от него, и някои други неща.
  2. Аз искам да се запиша. Какви документи трябва да представя?
  3. Джантата е на приятел, и му правя услуга. Оставям неговия телефон за връзка. 0886/882790 Жоро. Параметри на джантата: 8 DO 601 025C 7JX16 H2 ET 45 Гума: Pirelli P7 205/55/16 DOT:3106 Цена: 120 лв.
  4. Не, чакам да ми дойде бензиновата помпа в четвъртък, и ще се пробвам да я сменя.
  5. Преди 3 години - смяна на двигател. Все-пак до известна степен съм съгласен с теб.
  6. Имам оферта за Бош 2- ра употреба за 90 лв. Най вероятно нея ще я взема. Карам само на бензин. Имам някакъв стар газов инжекцион, който в БРЦ не можаха да го оправят,и си карам на бензин.
  7. Дебело ми е, но ако не намеря друг начин ще ти се обадя по телефона. Ще се качи на платформа без проблем.
  8. Много ти благодаря колега! Така ще е докато караме старите кочини на германците. Бих се радвал да я налазят пироманите, но за кърък е на бензиностанция, и едвали ще ме огрее.
  9. Здравей, колега! От Околовръстен път и Симеоновско шосе, до Симеоново, какви пари ще ми излезе? Колата е Ауди-100, avant.
  10. Оказа се бензиновата помпа. С Пепи измерихме налягането, и даде 3 атм.
  11. Оказа се бензинова помпа. Пепи измери налягането и показа 3 атм. Значи вече се търси бензинова помпа, дано не излезе и друго, като преди това се мине през пътна помощ, за да я прибера от бензиностанцията... И понеже в последно време усещам, че ми е отслабнала психиката, сядам да се напия
  12. Евала Кокич! Свързах се с Пепи но ще се чуем допълнително. Надявам се след обяд ако може да дойде да ги видим тези датчици, че нищо не разбирам... Ще те търся за части, ако се наложи нещо. Благодаря много за съвета колега. Ще го видим този датчик, въпреки че без да разбирам много имам някакво вътрешно усещане, че е бензиновата помпа. Надявам се да греша, имайки в предвид мненията на няколко колеги от форума.
  13. Търся майстор, който да се наеме с ремонта... Проблема е този: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=114375 Днес сутринта изгасна на една бензиностанция, и там си остана... Сигурно ще трябва и пътна помощ... Направо откачам вече.
  14. Не може всеки да разбира от всичко... Благодаря на всички за помощта, но няма да мога да се справя сам. Ще се търси майстор... или ще се дава за части. Темата е за триене!
  15. Нищо не става. То е пълно с датчици... Разкачвах един по един, никакъв резултат. Ще я продам на части накрая, д... и боклука.
  16. То хубаво да ги съчетаем нещата, ама сме далече а аз не мога да мръдна колата...
  17. Пепи, къде е тоя темп. датчик? А между другото, спирачните апарати още бачкат перфектно!
  18. Здравейте колеги! Значи проблема е следния: Колата пали, върви 5-10 минути, и след това започва да придърпва и да няма мощност, не може и да се изфорсира. Накрая изгасва и няма палене, колкото и да въртя на стартера. След около 1-2 часа, пали все едно че нищо и няма, и отново всичко се повтаря. Някой имал ли е такъв проблем? Мисля че е бензиновата помпа, но реших да питам Вие какво мислите, за да не купувам напразно помпа.
  19. Ще се възползвам от предложението, само да си взема книжката от кат.
  20. След последния протест, и безмислените обиколки на София аз,който бях запален привърженик на протеста, утре ще участвм, ама пред телевизора на новините. "Айде нема нужда"(лека му пръст на Кембъла) да участвам в такива мирни и безмислени протести, в които куките си ни е...ат как си искат, и ние си обикаляме и харчим излишно бензин. Когато стане като в Гърция, тогава ще взема дейно участие. А днес, в знак на протест, си купих един скутер на лизинг, (въпреки,че едвам връзвам двата края) язден безпощадно в Италия като по този начин, мисля да намаля потреблението на бензин с xxx литра. Еми, да ми е честит. Почерпка, по няколко виртуани бири за всички колеги!
  21. Колега, къде ти взеха 50лв. за празен, че ми се вижда тънко? Аз платих 90лв. преди 2 год. и сега пак трябва да се пълни...
  22. Мерси Иво! Бях сигурен, че ти ще знаеш.
  23. Прегледах темата за Б4, но при стотицата е по различно. Някой ако е свалял, нека сподели. Тези на шофьорската врата не ме интересуват. Става въпрос за задните врати и предна дясна.
×
×
  • Create New...