Jump to content

jitrele

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi mn qsno

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    СОФИЯ

Последни посетители

1763 профилни разглеждания

jitrele's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Каретата са перфектни. Цялата полуоска е от а8д2 4 степенния автомат, но каретата стават и за други модели. Цена 50лв за двете полуоски Автоматичната скоростна кутия е с изгорял компютър (давам го) и изгоряла инсталация, в момента е без масло. 4 степенния автомат е. Трябва да работи, но гарантирам на 70% (преценявайте си) Цена 120лв. София-0878154128
  2. Забравих да се похваля, че се получи с колата :Д Мерси на всички за помоща и най-вече на @tvard
  3. Колега @tvard ти твоя маховик струговал ли си го. Смисъл свалил ли си ръбчето от към двигателя, за да ляга на равно зъбното колело на маховика към двигателя. Защото при мен зъбното колело трябва да ляга плътно към двигателя, а такъв маховик не намирам. И втори въпрос. Ако наистина няма от какво да взема такъв маховик, демферен маховик може ли да се стругова?
  4. Купих скорости от АЕЛ, не се справих с етка да ги проверя, но се надявам да са това: Имам едно питане. Как се сваля "барабана, който е на маховика? Днес цял следобед го мъчих с щанги, чукове, секачи и не мръдна и мм (предположих, че е на шлиц или нещо такова).
  5. Кодът сега немога да ти кажа, трябва да го погледна. Но е стария шестак с 12 клапана, 174 коня.
  6. Мислех си с по-тежичък маховик, за да не умира при най-малкия баир. Маховик от дизел прекалено тежък ли ще е? На 115 коньовия петак и АЕЛ-а скоростите еднакви ли са или само от аел да търся?
  7. Колата е А8 д2 2.8АТ, автомат ZF 4HP - 18 на предно и ще става "ръчка". Свалено е всичко, въпроса ми е коя е кутията с най-голямо предавателно число на последна предавка(5/6ст), която мога да сложа?
  8. Джантите са 17 цола, 5х112. С две гуми мишелин и две йокахама ("ставащи"). Джантите нямат никакви кривини, само леки козметични забелешки. Гр. София Цена: 500лв Тел: О878I54I28
  9. Буксата от долу беше окислила яко, а ми искаха на няколко места средно 2 бона за ремонт....
  10. Пробвахме и с друг компютър, разлика нямаше... Идеи?
  11. Колата е 2.8, четри-степенния автомат. Проблема е, че изчезва задна след като загрее колата. Паля я, студена и всичко точно, след известно време, ако реша да сложа задна, няма и на бордовия изписва 3-та. В движение по някой път от директна пада на 3-та, спирам да си купя кафе и като я запаля има директна. Като се изключи компютъра има задна. Вага ту се свързва с компютъра на автоматика, ту не. Когато се свърже показва, че всичко е точно. Майстор ми провери и компютър на автоматика и избирача на скорости, каза че са наред. Остава да погледна за конденз и окис буксата, която отива от долу в скоростите. Майстора ми даде съвет, да пробвам, се пак с компютър от друга кола, защото не е на 100% сигорен. Лошото е, че е рядка тази модификация и няма кого да измуфтя да я пробваме. Става ли от друго ауди автомат компютър случайно (до момента съм на греда). Някакви съвети как да процедирам?!?
  12. Къде се намира компютъра на автоматика? Ауди а8 2.8, 4 степенен автоматик.
  13. Колата се оправи след леко обогатяване на сместа. "Кранчето" на маркуча с газта беше стегнато до край, врътнахме го, врътнахме и на изпаритела. За сега нещата са ОК. Тепърва да слагам ги, няма да е оправдано. Мерси за отговорите.
×
×
  • Create New...