Jump to content

sunshai

Members
  • Мнения

    1310
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от sunshai

  1. Не знам защо си  причинявате главоболия с този "carplay"...Втора година ползвам андроид медия 8.8 инча екран със 8gb ram...лети :hilezh: Има си доп говорителче да се чува гласа на навигацията ако си на радио...Дисплея е със 100 пъти  по-добра резолюция от оригиналния...Задна и предна  АHD камери...изобразяване на ориг парктроник...куп допълнителни неща...Това всичко за 800лв от Китай :hilezh::hilezh::hilezh:

    • Like 1
  2. Преди 3 часа, alex8904 написа:

    Здравейте взех си A6 C7 2012 седна преди 20 дни. Мотора е 3.0TDI 204 к.с. куатро. Та странното е, че често пъти след като изгася перките работят да кажем още няколко минутки... Градуси над 90 не вдига всичко си е наред.. Четах някъде за няква си регенерация на ДПФ.

    Аз съм с 4Fka и при мен така се пускат перките..изкарвам я извън града и на 2600-2800 оборота на темпомат  10-15км  и е огън :)

  3. Преди 3 часа, zdrash написа:

    @sunshai дай линк или парт номер. Аз не намерих заместител. 1350лв беше с отстъпка ОЕМ перка с управление, отделно не се продават.

    На мен ми заминаха лагерите и ми ги  смениха за 40лв в сервиз за ел. мотори. Пазя си ремонтираните комплект с очиларката като думнат тези от Мегапартс. :)

    кажи ми мотор и година :)

  4. На 15.02.2023 г. at 18:19, dineca написа:

    Здравейте, имам проблем със задна дясна врата. Не мога да я отворя нито от вътре (заключена е заради детето), нито отвън. Колата е А6 2010 година. Как мога да я отворя? Благодаря предварително!

    Във настоящата ситуация без сваляне на кората няма да се случат нещата...пробвай както каза P_Petkov от вътре да преместиш детската забрана...или остави колата на слънце да я напече и пробвай няколко пъти заключи-отключи...има шанс да се отвори.Ако успееш да я отвориш изключи дет забрана...Ако имаш път покрай Пазарджик се обади и ще свърша работа ;)

  5. За да го направиш да се затваря от копчето на вратата трябва да смениш самото копче като сложиш друго което има ход в двете посоки...като мисля трябваше и да се пусне един кабел от задното копче на капака.Мисля съм чел тук в форума някъде по темите :nixweiss: един младеж беше го правил  :).

    Звънни ми когато искаш да ти обясня как да направиш да се затваря от ключа ;)

    0894020101 Костадин

  6. https://carmedia.bg/aksesoari/663-ahd-cvetna-kamera-za-zadno-vizhdane.html

    Това е камерата :) има аналогов сигнал може да се превключи и на AHD...може да има линии може и да няма ;).Монтирал съм няколко такива включително и на моята кола,и съм много доволен.

  7. Преди 5 часа, ники 125кс. написа:

    Чакам час за компонент,иначе се отваря и затваря от VCDS без запъване и спиране.

    Монтирах и копчето на шофьорската врата,работи и то,но все още не затваря от там,заради компонента предполагам.

    От вратата само се отваря :)

  8. Преди 11 часа, jkolev0305 написа:

    Защо не отидеш при специалист, който прави ретрофити на Ауди и да ти качи Android Auto, Google Earth, да ти отключи каквито искаш функции, включително гледането на видео? Така ще имаш същите екстри като китайския екран, но ще работят всички функции, които се контролират от волана и бордовия компютър. Ако искаш контакти на специалист в София, мога да ти дам.

    Изпратено от моят ONEPLUS A6013 с помощта на Tapatalk
    Нищо общо във функционалност между ОРГ и Андроид...За дисплея пък въобще няма сравнение :)Във ползва на андроид-а естествено ;)

     

  9. На 27.12.2022 г. at 20:07, tyrlaka написа:

    Аз си мисля за това https://aval-bg.com/products/carplay-interfeis-za-audi-a6-a8-q7-s-mmi2g-high
    Не знам колегата @mihailks дали е със същото.. Искам да питам обаче, някой който го използва, може ли радио, bluetooth ( телефон за разговори ) и android auto примерно да работят на веднъж? Т.е докато гледаш waze, google maps и т.н. да ти работи нормално радио на колата или работи само едното? 

    За 100лв отгоре на тази цена можеш да си вземеш Андроид за модела ...по-голям дисплей...по-добра картина...по-функционално, стриймване през блутут...2ваUSB порта...въобще  ALL IN ONE ;)

  10. На 17.11.2022 г. at 19:42, anpa1 написа:

    Колеги, дайте профи мнение как мога да сменя рефлекторни фарове с такива с лупи.  Благодаря предварително

    Трябва малко преокабеляване смяна на буксите на фаровете,и накрая кодиране  :zustimm:

  11. Със оригиналния дисплей на почти 15г толкова...Моето е 3G  и като му сложих андроид бокс картината беше плачевна :wall:...Монтирах си Китайска медия и  AHD камера за заден ход и драмата приключи :hilezh:.Медията е с 8GB ram  и лети:flehan:

  12. На 29.09.2022 г. at 13:51, hranow написа:

    Колеги, предлагам да направим една тема със съвети как да защитим (до колкото може, разбира се) автомобила от евентуална кражба.

     

    В Англия това - Autowatch Ghost се води като едно от най-добрите средства за защита. CAN Bus имобилайзер, който се отключва с до 20 натискания на избрани от собственика копчета в колата (волана, конзолата, вратите и тн.) - не знам дали и тук има нещо подобно ако някой знае?

     

    Има ли смисъл ключа да се държи в специално калъфче (faraday pouch), което предотвратява кражбата на сигнала от него? До колкото четох, в по-новите модели, ключа 'заспива' няколко минути след като е неподвижен и така реално няма толкова нужда от pouch-а.

     

     

     

     

    Същия имобилайзер под името "ИГЛА" се предлага в България...Сервизното палене не е с 20 натискания а само с 4ри :) като този пин се използва ако се повреди транспондера.

  13. Преди 18 часа, ники 125кс. написа:

    Някой добавял ли е електрически багажник на комби преди фейса.
    Нещо ми се мъти в главата.
    Дали от Q7 ще станат пантите и моторите,както и придърпващия механизъм.
    Четох ,че комфорт модула трябвало да е с буква K накрая,иначе не искало да придърпва вратата. Дали е така?

    От Q7 моторите са същите,но планките за захват са различни...на мойта 6ца сложих мотори от Q7 но прехвърлих планките от орг мотори...

  14. Няма коли за продаване в западна Европа и цените полудяха...или по-скоро има коли но и там поскъпнаха :stupid:2018та си купих същата 6ца комби пълен  Sline 2.0tdi  2010г за 15К...4ри години по-късно същата цена ...че и по скъпа:lol:

  15. Има има :) моята е 3G 8gb ram 64gb rom...излезе ми точно 800 Български лева :)...април месец тази година ;).

    Преди 23 часа, Туриеца написа:

    В рав 4- ката смених с китаец звука стана противен. А едно са 500 друго 1000. Това ме устройва абсолютно нито филми ще гледам нито ютуб за мен уейза беше от значение и музиката от спотифай.
    П.п Сега видях, че това не било към мен.

    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    При 4f-ката си остава орг озвучаване и се сменя само дисплея...800лв ;)

×
×
  • Create New...