Jump to content

angelmilev

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от angelmilev

  1. Колега - голямо благодаря за поста! Инструкцията сработи идеално на моята забравана (А4, 2007)
  2. Купувам рамо, чистачка и гайка за рамото за Ауди А4, 2007 комби. (B7) тел 0879 297002, София
  3. Колега, ако не си го продал и е в прилично състояние - дай знак! Поздрави!
  4. Благодаря колега :-)
  5. Колеги, простете, сигурно е за стотен път този въпрос, но доста рових и не можах да намеря информация - бихте ли ми казали добър диагностик за дизел, че съм си харесал едно Авантче. Благодаря предварително!
  6. Благодаря колеги! Харесах една 1.9 TDI/'97. Толкова е хубава, че страх да го хване човек.. отвътре. НО май ще я водя на майстор, че нещо пуши. Продавачите разправят, че от некарането било, ама тоз сив дим в продължение на 2 мин ме притеснява (черен да беше - дизел да кажеш :-))... А иначе няма толкова запазен салон като този. Не само съм раздвоен, а направо на 2 сцепен :-)
  7. Добре де колега :-) не го вземай толкова присърце - нали за това са форумите... да си помагаме, а не да се хвалим с колите си и т.н. Освен това търсачката в основния форум (неразширената) дава винаги фрешка. Мерси за линка - сега вече мога да тършувам, макар че точно по въпроса няма отговор като гледам. Айде лека... По-доре щеше да е дадете някой линк - все пак се вижда, че съм нов във форума... Както казах и на другия колега - тук сме, за да си помагаме... Не търся евтина кола - нямаше да съм тук ако търся малолитражка :-) Има разлика между това кое си струва поввдъжката и кое е евтино. Малко повече толерантност е нужна в България и нещата ще са чудесни...
  8. Здравейте колеги, Обмислям покупка нанова (стара) кола :-) Насочил съм се към А4 Авант - като гледам цениет на пазара се вмествам в диапазона 1998-1999. Можете ли да ме посъветвате кой от двигателите е най-добър за този модел? Под добър имам предвид икономичен като поддръжка и експлоатация и умерено добра динамика - не търся спортни усещания. Гледам 1,9 ТДИ Бива ли го? А има ли тема във форума за съвети при покупка - какво да гледаме? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...