Jump to content

pepone88

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pepone88

  • Рожден ден 7.04.1988

Друго

  • Kaра
    A4 1.8 20V ADR

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр.Добрич

pepone88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А как се справи с тези двете крушки които се включват с копче отстрани на предния плафон? Аз преди време реших да си сложа диодни крушки в купето но него направих точно заради тези две крушки, защото не пожелаха да светнат, как ли не ги въртях но нямаше ефект.
  2. pepone88

    Разход 14/100 ? 1.8

    Цитиране на предходен пост! Същата работа е и при мен
  3. пишеш в гугала "авто бим бг" и от сайта си избираш модел дневни светлини. А за поръчка или повече подробности на телефон 089 22 99 006 - Валентин
  4. Абсолютно същия проблем - решение нова бензинова помпа.
  5. А къде му е мястото на това чудо и как да стигна до него? Аз го чувам точно зад копчето за аварийни светлини.
  6. Незнам колега мен специално от както съм я купил ме нерви как се чува. Да за А4 става дума. За кво напомняне говорим тъпия немец направо се изгаврил с тая простотия.
  7. Здравейте колеги. Искам да попитам как мога да си обезшумя цъкането на мигачите в купето? Приемам всякакви идеи само и само да намаля шумът на гадното цъкане.
  8. Благодаря за бързия отговор, утре ще ги погледна и ще пиша за какво става на въпрос вътре
  9. Здрасти колеги и за много години. Имам проблем с ел фаровете, проблема се състой в това, че самата машинка се чува че работи но не регулира фаровете. Днес изкарах и двете машинки и видях че отпред изобщо не се движат, а се чува че машинката си работи. И искам да попитам примерно с WD-40 мога ли да я напръскам или да търся друг начин за решаване на проблема?
  10. Здрасти, колеги и от мен - имам абсолютно същия проблем само че при а4, където и да ида всеки ми вкарва различни филми в главата. И имам питане къв вас възможно ли е прблема да е във водната помпа? Четох тук в форума, че водната помпа се сменя заедно с ремъците, а аз тогава него знаех тогава и не съм я сменял, затова и съм се насочил главно към нея.
  11. Колега АСЕ, моля те отг. на личното съобщение, което ти пратих онзи ден, че вече ми е крайно наложаща смяна на масло.
  12. Добре, ако е от спирачния апарат, какво е решението....нов спирачен апарат или с някакви смазващи срейчета?
  13. В много голям филм съм влязал колеги, свалих през почивните дни предната лява гума. С мойте скромни познания нищо нередно не видях. Монтирах обратно гумата но нямах "опашки" да вържа таса и реших да не го слагам докато не си купя. Запалих колата, газ до първия магазин,и до там нямаше нито тракане нито нищо.....пачнах да си мисля че наистена е от спирачния апарт, като загрее и неможе да изстине до следващия светофар и от там идва тракането, понеже таса му пречи да отдели температурата. Да, ама не... сложиш таса, и сигурно едно 20-30 км. съм навъртял в града.... тракане не чух. Водих колата и на мойстора при които смених всичко по колелото, човека каза всичко е наред. До ден днешен тракане не съм чул. Благодаря Ви за всички предположения, ако има развитие по проблема ще пиша отново.
  14. Тракането го има само при намаляне на скоростта. А й, както казах и 4 носача са сменени преди по-малко от 500 км.
×
×
  • Create New...