Jump to content

Compacta

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Seat Leon TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    201119777

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Compacta's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Защо ми бе затворена темата. Аз мисля, че доста ясно и конкретно си зададах въпроса в темата и не виждам нещо не редно. Какво нередно видяхте в нея. Или посто това е поредния форум, в който не се толерират колеги от други форуми.
  2. Здравейте колеги, Имам няколко конкретни въпроси за 1.8Т-то по точно това, което е на с3. Много ли са 200 хиледи км за този двигател. И какви проблеми мога да очаквам.
  3. Compacta

    Думи за в6 2.6

    А е колеги кажете някой дума за този двигател. Добри и лоши черти. Кви проблеми може да се очакват. Мотора е на 80-ка кабрио. А и горе доло къв разход има, и как е като ускорение, ко ми кажете няма да имате равни. Поздрави !!!
  4. Compacta

    въпрос за гумите

    Бе ко става дума аз бих ти препоръчал Дънлоп сп спорт или Гоодеар Ф1 или Йокухама обаче тука си говорим за доста повече пари. За това за тези пари споделям мнението си с колегата Кумхо също не са лоши гуми обаче не знам какви са им цените.
  5. Compacta

    въпрос за гумите

    Колега за по 200лв. гумата може да си земеш Марангони или Фулда които са доста по-добри гуми от ласиа а за по 220лв. БГ гоодрич. Аз лично не бих си купил ласия, но избура си е твои, по-добре са от втора ръка гуми, но тес ласии ще минеш 20 хиледи и ще почнат да се кривят да не спират и ще се чустваш набутан
  6. Няма ко да споря с тебе. Аз си имам едно мнение ти друго. Приказваи кото си искаш, ти си човека с тЮнинга и рАцинга :)
  7. Самия Тони ми го каза това е паткане, ако не го правиш нищо както си е 150 коня не фарфи, карах едно а4 турбо еми то вари колкот един тъп голф 3 гти. Така, че базово това А3 не е кой знай какво. Верно има турбо и потенциял за действия под капака, но това е отделян въпрос. А пък и тебе ко ти пука аз ко си купувам. Нали няма да е голф 1.4 или а3 1.6
  8. Compacta

    А3 1.6 срещу А3 1.8

    Тука във Варна само А3и и А4и да искаш. Няма самон,в който да няма поне една а3
  9. Compacta

    А3 1.6 срещу А3 1.8

    На скоро имах честа да карам а3 1.6, че и беше с 17ки. Еми мога да заява, че върви доста, доста по-малко от тиграта ми 1.4. За това си земи 1.8 поне да повървявя повече, пък може и едно ТДИ. Не се ли се замислял. А и това а3 1.6 с тес 17ки момчето каза, че му гори 12-13 в града.
  10. С всеки ден повече се отказвам от А4 и се замислям за едно А3 1.8Т или ТДИ 131к.с. също така си мисля и за голф 4 със същите двигатели. Просто А4 няма да мога да го поддържам с това окачване дето ми казахте, че струва няква луда цифра. А и визията на А3-то много повече ми харесва.
  11. Ами не знам до сега не съм карал такова ауди, трябва да покарам, че да разбера калко е бързо, до сега най-бързата кола която съм карал е астра гси И затова смятам да издиря от някаде някой а3 с такав дригател да видя какво е
  12. Еми колеги, не мога и аз да се реша какво да е може би трява да намеря от някаде да покарам едно А3 и А4 и да реша кое ще е. Защото А3 визуално ме кефи повече от а4 обаче а4-ката вътре е голяма мания. И се притеснявам как ли ще изглежда един 19-20 годишен младеж в а4 комби.
  13. За турбо кола това време, което ми казахте е доста слабо, не, че карам нещо по-бързо обаче имам такова наблудение. Много хора ми казаха, че 1.9 ТДИ-то 110к.с. било по-бързо от 1.6 и 1.8. А и днес карах едни А4 1.8 и не ме учарова с вървеш а и собственика ми каза, че нямакви носачи ли ко били по 4 на коело и били ацки скъпи. Мене разхода не ме бърка много, да ми годи до 10-11 в града ми е добре защото толкова ми гори сегашната кола Но първо ми помогнете в изборът между А3 и А4 пък двигателя ще го измислим
  14. Здравейте колеги, Та налага ми се да си купувам нова кола та съм се спрял на Ауди А3 или А4 до към 2000 година. Казаха ми, че 1.8 Т бил тромав и дефектен двигател а 1.6 и 1.8 били пълни мъртъвци, но за сметка на това ми похвалиха ТДИ-то. Бихте ли ми помогнали в изборът между А3 и А4. И да ми кажете нещо повче за това ТДИ, защото за сега от ФВ имам добри впечатления от един пасат 1.6 Д. Просто въобще не съм запознат с дизеловите двигатели на ФВ ще бъда много благодарен ако ми дадете някакви + и - ТДИ-то и на самите два автомобила. kobreti: пиши по-внимателно заглавията на темите, за да е разбираемо за какво става въпрос в тях.
×
×
  • Create New...