Jump to content

taf

Members
  • Мнения

    153
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно taf

  • Рожден ден 15.05.1980

Друго

  • Kaра
    A6, Q7

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Русе

Последни посетители

1641 профилни разглеждания

taf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. taf

    Летни гуми за Q7

    Би ли пояснил по-точно кой модел беше GoodYear-a /Eagle,SUV и какъв размер са били/. Мисля, че има разлика. Моя гумаджия ми препоръчва Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV 4x4 - размер 265/50/R19 110 XL Y
  2. Днес говорих с един познат който си купи Ку няколко месеца преди мен. И той си е поръчал колата без печка, но и неговото КУ е имало, тази система за която говоря(явно печка без управление и дистанционно), но след някакво заплащане в порше само му "препрограмирали" ММИ и си купил някакво доколкото разбрах неоригинално дистанционно и сега има напълно функционална печка. Което ако наистина е така, значи че колите явно я имат монтирана печката, но с друга(ограничена) цел без да може да се управлява от водача. Утре ще звънна в Порше за да се убедя в това.
  3. Печка нямам със сигурност, колата си я купих от Порше. Беше налична, но въпреки това имам пълна разпечатка на всички екстри към нея, а там няма печка. Няма и никакви настройки за такава в ММИ, нито дистанционно. Та остава да е нещо към ДПФ филтъра, но защо пък ще му правят допълнително аспухче и то точно под шоф. място. Като ходя за смяна на масло в Поршето ще трябва да ги питам, каква е тази бръмчалка/духалка под колата
  4. От доста време след като изгася колата и изляза чувам някакво бучене като на вентилатор+горелка под шофьорската седалка, а вчера се наведох и видях, че дори излиза пушек(пара) с мирис на изгоряла нафта от една тръбичка/като мини ауспух/ под колата /под шоф. седалка/. Това не го прави винаги, а от време на време като засега не мога да установя някаква зависимост. Та се чудех що за нещо е това и за какво служи? Колата няма печка. Поне не тази за която се плаща. Колата съм я купувал това лято нова - Q7 3.0TDI
  5. Интересува ме при вас как се променя позицията на седалките с памет? При мен е чрез продължително задържане или многократно натискане на съответния бутон /1 или 2/ с предварително запаметена позиция. Докато в книжката май пише,че при отворена врата само с еднократно натискане на бутона се достига запаметената позиция. Колата е нова и все пак всичко трябва да работи както пише в упътването , та затова се чудя дали и при вас е така? И къде се намира акумулатора на тази кола - просто от любопитство
  6. Здравей.Прочетох във форума който си имал с колата си.Искам да те попитам как за някакви координати на Жоро (от Суходол).Къде му е гаража или пък някакъв телефон за връзка ако имаш.Че и аз имам същия проблем с моята кола и ходих на диагностика... ама нищо тоя не си разбираше от работата.Благодаря ти много предварително.

  7. Тъкмо склоних да дам колата си на приятелката ми и тя естествено обърка нещо:а именно решила да добавя течност за чистачки,но я добавила в неправилното място-наляла в антифриза)))))))))да се смее ли човек,да плаче ли... Та,въпроса ми е какви може да са последствията от това? Сипала е около половин-един литър от течноста за чистачки,от тази червената на Shell (видяла,че антифриза е червен и решила че точно там й е мястото)
  8. и мен ме интересува този въпрос
  9. Ako направиш компромис с марката и малко с парите - може да си вземеш iPhone-a. Ползвал съм доста телефони, но откакто (от 2мес.) си взех ифона се уверих ,че това наистина е революционен телефон, който все още е без реален аналог на пазара.
  10. въпреки че най- големия разход който съм направил за колата си от както я имам, е именно ремонта на автоматика- смело мога да заявя че лично аз занапред винаги ще си купувам кола с авт. ск. кутия(независимо от кой модел е). Просто за мен това е най- добрата екстра!!!
  11. В крайна сметка на тебе колко ти струва ремонта?
  12. мен ме интересува и какви са симптомите когато въпросния филтър е за смяна?
  13. taf

    Оправдано ли е?

    680oборота не е ли много малко?
  14. Да. имаш ли и ти наблюденя в/у работата му?
  15. aко те интересува знам един голям майстор на автоматични ск . кутии в Русе, който взема много по малко от Джемини и др. подобни сервизи.
×
×
  • Create New...