Jump to content

mitaksekuritak

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mitaksekuritak

  1. Автомобила все още е цял просто много е изгнил с двигател 1.8 е ръчни скорости комби ако някой иска може и да го вземе цял но под 500лв не го давам за повече инфо пишете в темата или на ЛС тел.0896863663 - Митко
  2. Виж колега може и да е имало капка реклама но тя е била за да запозная хората от форума с един много добър сервиз.И да престанат разни шарлатани да ги лъжат.В последствие с Рашо-Ауто обединихме усилия в това което го можем най добре.А то е да обслужваме вашите автомобили с истински части и професионална работа. Мисля че всички са доволни.
  3. Приятелю нали знаш че щом пише "not available" не се ползва този канал при този модел.Ако искаш помощ и си от софия ела с твоя ваг при мен и ще ти помогна.Без финансов ангажимент.0896863663,0878869663- Митко.Ти решаваш. може и по телефона да ти окажа помощ но трябва да имам при мен такава колица като твоята.А това е много рядко съвпадение.
  4. Райно благодаря за добрите слова.И се радвам че си разбрал къда са най добрите
  5. ми виж колега мисля че се разбира това което съм написал. и пак ще го повторя: искам да кажа че идват хора от форума със сериозни проблеми по автомобилите които доста майстори от софия не могат да отстранят ние заедно с рашо им откриваме проблема казваме им цени на части без някакви надценки и те казват мммммми да благодаря и дим да ги няма.Е това на какво прилича ти само това ми обясни.нито ги товарим в диагностиката 40лв нито в труда нито в частите.
  6. Здравейте колеги чувам и виждам неща за един много добър сервиз следното:всички от този форум които ходят там отиват само да им кажат какъв им е проблема а хората са много добри специалисти и им откриват проблема.след това пали и газ при някъкв си техен майстор някой си бай некой от с.Гурмазово който ги е наредил още от44г. преди голямият сняг и ще им вземе 10лв и то без никъква гаранция за нищо.незнам хората ли са такива без пари или колите са им такива че се чупят много.според мен е нормално да отидеш в един сервиз да си оставиш автомобила да си споделиш какви проблеми имаш да се разберете за цената и кога ще е готова и.тн.според мен цените на труда не са им високи пък и продава частите без надценки на цените на вносителите
  7. Колеги нека и аз да ви кажа своето лично мнение за сервизите.Аз притежавам лични автомобили bmw E39-520 97г,AUDI-80,1.8 92г.Аз самият си имам сервиз в гр.София за автоелектроника и диагностика в Овча Купел но знаете че един човек който се занимава с автомобили и във вените му тече бензин винаги може да надуши най добрите.Та да си дойдеме на темата мойте автомобили си ги потдържам в един сервиз който е супер коректен и най важно не е скъпчия слага само истински части и се справя адски бъзо и качествено даже накрая след ремонта колата се закарва на автомивка изсчиства се перфектно и се прави диагностика за изсчистване на стари грешки това го знам защото ми ги кара и съм се уверил в човека че е поставил клиента над всичко.При него има всички марки масла произвеждани до момента и ги взима само от вносителите с най добрите цени.Ако някой го интересува адреса е кв.Овча Купел,ул.Народно Хоро с/у бл.3 във автопаркинга Рашо Ауто тел:0896132269,0988727380.пробвайте го давидите какъв специалист е само това мога да ви кажа. П.С. и най важното плащаш си само частите и труда а другото е бонус от шефа.
  8. Колеги нека и аз да ви кажа своето лично мнение за сервизите.Аз притежавам лични автомобили bmw E39-520 97г,AUDI-80,1.8 92г.Аз самият си имам сервиз в гр.София за автоелектроника и диагностика в Овча Купел но знаете че един човек който се занимава с автомобили и във вените му тече бензин винаги може да надуши най добрите.Та да си дойдеме на темата мойте автомобили си ги потдържам в един сервиз който е супер коректен и най важно не е скъпчия слага само истински части и се справя адски бъзо и качествено даже накрая след ремонта колата се закарва на автомивка изсчиства се перфектно и се прави диагностика за изсчистване на стари грешки това го знам защото ми ги кара и съм се уверил в човека че е поставил клиента над всичко.При него има всички марки масла произвеждани до момента и ги взима само от вносителите с най добрите цени.Ако някой го интересува адреса е кв.Овча Купел,ул.Народно Хоро с/у бл.3 във автопаркинга Рашо Ауто тел:0896132269,0988727380.пробвайте го давидите какъв специалист е само това мога да ви кажа. П.С. и най важното плащаш си само частите и труда а другото е бонус от шефа.
×
×
  • Create New...