Jump to content

gosap

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gosap

  1. gosap

    Проблем АБС

    ...е що така ...нищо свежо...??? Нещо зимен сън или ...написах троен интеграл???
  2. Благодарности отивам на ВАГ_КОМ
  3. В началото на Виница (като идваш от Варна), срещу бензиностанцията. Интересно съчетание на пълна некъдърност, умения да те вдигат на балон и то без да усетиш. И така докато се рееш във въздуха колата си стои счупена, от тебе падат едни пари в нищото и като слезеш на земята се усещаш че трябва да започнеш от начало. Иначе майстор Венци е невероятен, ако с думи се оправяха нещата щеше да е най-добрия но...уви не е така. На няколко пъти се парих при него изпечен мушенник е, не му се вързваите. Иначе да ти смени маслото става.
  4. При ниска скорост малко преди да съм спрял сработва АБС. Смениха ми датчика е един много хубав втора ръка. Около месец проблема изчезна но...сега пак се появи с пълна сила. Мисля че въпроса ми е излишен, дали е от датчика? Някои да се е парил по подобен начин и да има виждане върху проблема? Ако може да ми кажете какъв порядък върви цената на нов АБС. Колата е ауди А3 1.9ТДИ 1996г. Благодаря предварително
  5. Здравейте, имам следния проблем и се надявам ако на някой му се е случвало нещо подобно да сподели. Проблема е в това че нерегулярно но все по често започва да ми примига индикация за бобина на таблото. Чудя се какви ли може да са причините? Да се подготвям ли за нова бобина? Иска ми се да съм подготвен преди да отида в сервиза щото там пак ще почнат да ме убеждават първо да сменя двигатела.... Колата е ауди А3 1.9ТДИ 1996г.
×
×
  • Create New...