Jump to content

idvam78

Members
  • Мнения

    363
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно idvam78

  • Рожден ден 8.04.1978

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 - 1988 RU

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2146 профилни разглеждания

idvam78's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Получих нещата. Благодаря!

  2. Колега извинявам се за забавянето, имам много работа тия дни ....

     

    Стара Загора

    офис на Спиди на Автогара до поискване.

    телефон 0888 707 899

    Светослав Стоянов

     

    Много, много ти благодаря за жеста!

    Ако мога ти погна някога звъни.

    Има ми телефона в раздела за взаимнопомощ в регион Стара Загора.

    1. idvam78

      idvam78

      Чак сега се ориентирах, че имам съобщение.

      Утре ще пратя стоповете, ще се радвам ако ти свършат работа.

      Късмет!

  3. За да не "потъне" темата в раздел продавам, реших да я сложа директно тук. Става въпрос за тези от дясната страна. Десния стоп е леко пукнат, а на средният му липсват болтовете за захващане, затова не стават за продаване. Ако на някой му вършат работа да пише къде да му ги пратя или ако е от Бургас да дойде да си ги получи. Късмет колеги!
  4. става въпрос за онзи комлект който се нанизва на пръта на кормилото. Лостчето за светлините ми прави проблеми, след няколко поправки ми писна и искам да закупя читав. колата е ауди 80 , производство 1988 г. - предполагам има значение дано съм писал правилно и на правилното място предвалително благодаря!
  5. Имам идея какво може да е мултицет, но съм скаран с "тока". Благодаря колега за публикацията. Явно ще се ходи на ел. майстор!
  6. Незнам дали създавам темата на правилното място, но ще съм ви благодарен да ми помогнете. Копчето на ел. прозореца ми се развали, взех ново, но не записах последовотелността на на 5-те букси. След два опита /и две изгорели бушончета/ реших да питам - кой цвят жичка къде?
  7. Здравейте колеги. Къде в Бургас мога да сменя мембрана на изпарителя и газовия филтър. Сервиза до стадион нефтохимик ме отлага на два пъти а колата ми трябва в неделя. Газовото е Ловато, колата е карбуратор. Ще съм ви благодарен ако ме насочите къде мога да направя този ремонт в събота !
  8. idvam78

    питане за стартер

    Мерси Здравичка - ориентирах се, уж гледах и там ама.... Здравичко ме помогна хихихи
  9. Здравейте колеги! прочетох във форума причините защо дава контакт но стартера изобщо не се задейства. Ще търся или в клеморед или в клеми при стартера. Като завъртя от контакт за стартер духалката затихва- или клемореда според мен задейства и колата черпи ток но стартера не се обажда. затова реших да се прехвърля към жиците към стартера. Ако някой ми беше казал че няма дя мога да посоча къде се намира стартера на някоя кола - щях да му се измея- но 20 мин се пулих и неможах да си намеря стартера?! Питането ми е къде е проблема и къде е изобщо стартера на Ауди 80 Б3 карбуратор!?
  10. idvam78

    кабели зе свещи

    Поръчах от Тех-ко кабели Шампион /такива са ми и триелектродните свещи/ Без металното по лулите - няма като Викинг да добавя с такива лули конски сили От редактора! (Има два полюса - плюс и минус)
  11. idvam78

    кабели зе свещи

    Благодаря колеги, разбрах - меря съпротивлението. Не че знам как става това замерване и май ще взема направо за ауди
  12. idvam78

    кабели зе свещи

    Че ще са Тесла е ясно, питането е да не би за едни същи кабели да плащам два пъти повече за тях защото на кутията им пише за Ауди /по-висок клас кола/ в подзаглавието имах предвид от друга марка кола а не производител на кабели
  13. idvam78

    кабели зе свещи

    Здравейте. Трябва да сменя кабелите за свещите. Старите са отпреди 6-7г. бяха някакво евтино изпълнение от 15лв. комлекта, казаха че са за опел, малко дълги но тогава свършиха работа. След преглед на мненията тук се насочих към "тесла". проверих има налични 49 лв. Добре но преди месец мой приятел си сложи тесла на неговото Типо -1.4 моно но му сруваха на половин цена. Смених моите с неговите стари Тесла - колата си работи без проблеми. Та питането ми е мога ли да си сложа кабели за Фиат на половин цена /пасват и като букси и като дължина/ На старите ми пише 7мм на тсла за типото също пише 7мм. но ми направи впечатление че главния кабел при мен е по-дебел а при теслата за фиат е като другите? Ще съм ви благодарен за мнение!
  14. idvam78

    теч на антифриз

    Извинявам се че пак "възкръствам" темата, ама ходих при майстор да смени въпросната тапа, той ми отговори, че по принцип много трудно излизат и изкаше да я затапи отгоре с някаква пластина, за някаква съчма ми говори , да сложи гума да оплатни и т.н. и се отказах. Та питането ми е мога ли сам да я сменя, трудно ли излиза старата тапа, къде в бургас мога да намеря такава тапа - мерси
×
×
  • Create New...