Jump to content

chukov

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chukov

  1. И само да добавя Yokohama Rubber Co., Ltd. обяви, че ADVAN Sport (V103S) е одобрена от BRABUS за оригинално оборудване на най-бързата лумузина в света, която се нарича Brabus Rocket ( ракетата на Брабус ). Гумите на автомобила са с размери 255/35ZR19 на предната ос и 285/30ZR19 на задната.
  2. Ами пробвай я на Аудито си на симулатора в същия сайт!
  3. Много точно си описал ситуацията
  4. chukov

    какви гуми

    За 225 джантите трябва да са широки 7 цола (инча)
  5. Конкретно от 155 до 175 след това слагай 6 иначе балонът става друг и гумата се износва по различен начин
  6. Широчината на джантата обикновено е по-малка от тази на гумата, за да се получи сигурно прикрепване. Например, гума с широчина 185 мм трябва да се монтира на джанта с широчина 6 инча (152,4 мм), въпреки, че 7 инча (177,8 мм) е размер, по-близък до 185 мм. За да се получи по-добро прикрепване гумата трябва да е по широка от джантата с около 30 мм. Това е така, защото широчината на гумата се измерва в най-изпъкналата й част, където разстоянието е по-голямо от това между вътрешните ръбове, прикрепящи гумата към джантата.
  7. chukov

    Тест на гуми за 2006

    Тези тестове в голяма степен са финансирани от големите производители на гуми. Мога да ви покажа някои очевидни несъответствия. PIRELLI P6000 почти навсякъде е описвана като гума, която има много лошо поведение на мокър път - но в цитирания по-горе руски превод на немски тест е казано обратното. В един друг руски сайт беше цитиран отново немския ADAC, където YOKOHAMA A539 беше описана като безшумна гума с лошо поведение на мокър път. На практика е точно обратното - A539 е шумна гума и има перфектно поведение на мокър път. Който е карал с такива може да го потвърди. Освен това трябва да се има предвид, че се прават тестове отделно за 14, 15, 16 цолови гуми където победителите са различни. Например зимата в един от немските тестове BRIDGESTONE BLIZZAK беше най-добрата гума, в друг тест мисля, че пак на ADAC беше натикана на 8-10 място след зимния VREDESTEIN, който има много хляб да изяде докато я стигне. Аналогично в италиянските тестове най-добре се представят кои гуми? Италиянските разбира се. Индустрията е голяма и парите, които се вкарват в реклами са големи. Поради придобилите широка популярност тестове сред шофьорите точно там се и наливат големите пари и се манипулират резултатите. Така че не вярвайте на тестовете. Питайте хора, които са изпитали гумите на практика.
  8. Оле съжалявам не съм я пускал аз и не съм видял, че е пускана наистина съжалявам
  9. Симулатор за ляти джанти. избирате автомобил, модел, сменяте цвета диаметъра на джантите www.avtogumi.com
×
×
  • Create New...