Jump to content

iriney

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно iriney

  • Рожден ден 30.07.1988

Друго

  • Kaра
    AUDI CABRIO

Контакти

  • AIM
    _iriney88_

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Pernik

Последни посетители

964 профилни разглеждания

iriney's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Wind stop за ауди 80 кабрио, като ново. цена 120 лв. Пращам по Еконт. тел. 0878273216
  2. Продавам Хидравлична рейка и хидравлична помпа Ауди 80 Рейка 40 лв. Помпа с шайба 40 лв.тел. 0878273216
  3. Ами гюрука е много добър, сам ще се убедиш, ако я видиш. Отваря се с копче, задното стъкло също е много добро,в неделя може да се види колата стига да не е продадена, щото утре ще я гледат, ако те интересува звънни в събота да ти кажа да ли колата още е в мен и ако е така да се разберем за неделя.
  4. Продавам ауди 80 кабрио на части, колата е 2.0 115 коня ел. гюрук-много запазен, с удар от предната страна няма фарове броня мигачи, ваичко друго е задраво по колата тел. 0878273216
  5. Колега коланта никога не е гърмяла на газ щото е с газов инжекцион, смених бобоина и комутатор същтата работа, карах я на газ настройки, сменяваха всички филтри по газовата уредба няма резултат,дустрибътора е на ред, кабели и свещи и те са нови, сега съм се нервирал и ше купувам делко да видим може да е нещо от него направо филм да ева и кабриото да ева.. колега само че и дебитомера е здрав закарах колата да го видят няма нищо за което да се хванат, направо ще откача смених 5 -6 сервиза, все различни теореми и никакъв резултат.
  6. Kато цяло колата винаги е поддържана от всички гледни точки, всичко по нея се сменява на време, помпата е на ред дросела е чистен преди месец, дебитомера е наред или така поне ми казаха дето правиха диагностиката, лошото е че не всеки път го прави гогато запаля колата и не могат да засекат грешката, закарах я на диагностика нищо не излезе на компютъра показва че всичко е наред, странното прекъсване го прави когато е и студена и топла, казаха ми че е възможно да е от комутатора или бобината, но преди да ги сменя искам да видя повече мнения по въпроса.
  7. Колеги искам да попитам ако на някой му се е случвало. Колата пали и след като тръгна започва да губи мощност давам до край газ, тя почти спира но не гасне, след това започва да вържи пак добре, този номер го прави и на газ и на бензин, откарах я на диагностика там с нищо не ми помогнаха само казаха че е възможно да е комутатора или бобината и нищо конкретно пове4е, ако някой е имал такъв проблем нека да сподели.
  8. Кoлега, ако комплекта не е продаден дай някакъв телефон за връзка, че посочения на обявата не отговаря, за да се разберем да ми ги изпратиш по Еконт. или може да ми звъннеш на 0878273216 да се разберем как да стане
  9. Колега интересува ме имаш ли предна броня за ауди 80 кабрио с белите мигачи и дясната халогенка за нея и колко ще струват тези неща?
×
×
  • Create New...