Jump to content

Иво

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 100 2.5TDI С4

Контакти

  • AIM
    storm_bg
  • Website URL
    http://Ivo316i.hit.bg
  • ICQ
    20505059

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Банкя/София/Перник
  • Интереси
    Drinkin' beer while snowboarding...

Иво's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Иво

    Проблем с чистачките

    Никаки идеи ли няма?
  2. Иво

    Проблем с чистачките

    Абе то всеки чеква ама нищо, трябва някой, който си е блъскал главата с подобна глупост
  3. Мине не мине някакво време и бам ми се откача долу щангата, която движи чистачките. Нагласям, стягам каквото се е развило и като пусна чистачките на ръчен режим, демек само да почистя когато пожелая чистят нормално, слизат до долу, но на последния етап се качват малко по-нагоре от нормалното. На следващия решим, на който се пускат през няколко секунди при спряло долно положение ми седят вече осезаемо вдигнати повече нагоре. Правят целия оборот на чистене и при спирането ми спират на 1/3 от стъклото. При следващия решим логично няма проблеми, защото няма и спиране. Някой ми каза, че имало някаква машинка, реле или не знам си какво, което може да е повредено и да ги спира по-късно, но на мен ми звучи глупаво. Има ли подобен вариант? Другото е сигурно въпрос на наместване, но си играхме тук с много хора и както и да ги нагласим дават това отклонение при спиране, което е адски дразнещо. Ще се радвам ако някой сподели идеи или е имал сходен проблем и се е освободил от него. Благодаря!
  4. Свети само едната, много странно. Защото сега свети незадоволително слабо ще видя колко вата е. А за другите говоря освен за къси и за дълги, че и за габарити ако в възможно. Искам всичко да свети бяло просто, естествено да не са някакви, които дразнят останалите шофьори като това да си сложиш ксенон без да имаш стъкла за това. Фаровете ми светят страхотно, просто жълтеникавият отенък не ми допада особено
  5. Имам едно ударено А6 quattro, както съм написал в заглавието. Някакви предложения за сходства в двата автомобила и какво бих могъл да прехвърля от едното в другото? Просто се замислих дали не може да се повземе туй онуй, а пък не съм особено запознат да се допитвам до Вас. Благодаря
  6. 1. Отворих плафона и видях, че имало 2 крушки, едната е изгоряла обаче, а другата ми изглежда странна. Всмисъл за първи път виждам такава. Идея откъде да си закупя една? 2. Искам да си сложа крушки на габарити, къси и дълги, които да излъчват бяла светлина. Можете ли да ми предложите нещо за конкретния модел, както и инфо откъде, колко пари и т.н. Благодаря!
  7. Иво

    Два бързи въпроса

    Други мнения? Сигурно ли е това. Благодаря, иначе!
  8. 1. Какво е окачването на това Ауди 100 93-таг. 2.5ТДИ - алумин или железария? 2. Заден, десен спирачен апарат от C5, става ли на гореспоменатото C4? Благодаря.
  9. Мотора си е страхотен, аз карах абсолютно същия, но окачването е жалка работа и картера е ниско.
  10. Аз като минус пиша само окачването на тия модели...
  11. Последния път сипах на Лукоил и колата вървеше много благо. Сега на ОМВ в Дружба ме питаха супер дизел или обикновен, викам обикновен и просто се усеща как не иска да върви... Според мен те са скапан дизел и обикновен дизел... А маслото трябва да го сменям, но не съм питал стария собственик с какво е в момента. Вие с какво сте на печките от моя тип? И къде сипвате нафта и каква
  12. Иво

    Централно

    Нямам централно. Между вратата и купето нали има една гума през която обикновено минават тези кабели, абсолютно празна е просто си седи. За протокола нямам и ел. стъкла и ел. огледала Тъжно, но факт. На всичкото отгоре, вчера някакви ми бяха наспрели около гаража и то лед на мойта улица и се подхлузна леко и си строших огледалото на половина в стената на гаража на влизане пффф :hilezh:
  13. Иво

    Централно

    Навремето специално е извадеа тази екстра заради кражбите, те пак го откраднаха на третия ден де, но това е била идеята
  14. Иво

    Централно

    Поредната драма. Значи, казват ми, че колата навремето е поръчана без централно.но днес говорих с един познат със сервиз и той ми обясни, че след 80-ките всичко е с централно. Демек във вреатите има машинки, но не са вързани. Как ви звучи това???
×
×
  • Create New...