Jump to content

Behrouz

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 2.0Е

Behrouz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега имам същото ауди и писах същатата тема та. Имаш я екстрата: Джойстика които имаш когата сочи неутрална го завърташ на 90 градуса по посока сочеща багажника на колата (ЗАВЪРТАШ )(НЕ НАТИСКАШ) И огледалата се прибират.Не се притеснявай,че копчето се върти малко по трудно.Прибират се огледалата.
  2. Хах пуснах я темата защото незнаех защо гори,сега вече знам причината.
  3. Behrouz

    ВАГ КОМ

    Колеги изчетах доста теми за този софтуер и нито една не отговори на въпроса ми. Възможно ли е на Ауди А4 Б6 с този софтуер или било то друг да се направи така че след заключване огледалата да се прибират и обратната. Ако може да ми препоръчате каде трябва да отида :?
  4. Behrouz

    Огледала А4 Б6

    Колеги имам въпрос : На вратата с джойстика за регулиране на страничните огледала има 3 позиции: ЛЯВА НЕУТРАЛНА ДЯСНА Когато завъртя джойстика на доло в посока сочеща задницата на колата лявото ми огледало се прибира а дясното не. Как мога да го оправя това,ако въобще е проблем.
  5. Колеги последно искам да ви питам в понеделник ще я карам в сервиза на Ауди за Бутала ,сигменти и гумички. Някой от вас знае ли ориентировачна сума за тези неща.
  6. Леле... какво ми се случи не знам до сега случвало ли ви се е на вас... Та проверявам маслото вчера... всичко 6... днес карам и паммммм лампата за маслото :lol: "Очите ей такиа станаха" . Сега в сервиз на Ауди ще го карам ,но ще се направя на луд и ще ги попитам дали знаят случайно този двигател дали е проблемен... (Вероятно ще кажат НЕ с цел да ме обуят).
  7. Колега Б6 няма спор,че е много по-добра,аз лично имам.. мога да ти кажа че от към возене , шум абе всичко е много над Б5
  8. Колеги искам да попитам само АЛТ мотора ли е с такъв проблем или всички. П.С Ако при другите не е така мисля да го махам и да си взема 1.9ТДИ
  9. Колега стига бе аз все едно карам на масло не на бензин ще сменя гумички и ще видим какво ще стане.
  10. Дано да е така колега,че си мислех че здравата съм се прецакал с колата.
  11. Колеги на скоро си взех А4 2002 2.0 Бензин, всичко си смених както си му е реда,но има един проблем и незнам как да подходя към него. Изхарчи ми литър масло за няма и 700км а всъщност измерихме колко са му реалните километри на двигателя 140 000 (първоначално си мислех да не е каран супер много та за това). Отзад колата не пуши. П.С Колата е бензин/ Метанов инжекцион. (Да не ми заради метана да гори повече) :? Какво да направя ? Гумички ли да сменям ... Искам да се извиня,ако темата ми не е в правилния раздел.
×
×
  • Create New...