Jump to content

AUdi 80 B4

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4

Последни посетители

327 профилни разглеждания

AUdi 80 B4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При изключване на вентилатора на парното и връщане до упор на ляво за затваряне на клапата за външния въздух,се включи ел.мотора за затваряне на клапата,но забрави да изключи.Счупи пласмасовия държач на зъбната рейка движеща клапата и тя клапата изтропа в долно отворено положение,а ел.мотора продължи да върти непрекъснато.Дигах ръчно клапата нагоре надолу с идея ел.мотора да спре,но не спира.Поразглобих доста да намеря нещо даващо импулс на мотора за положението на клапата,но не намерих.Извадих буксата за да спре ел.мотора.Споделете къде може да е проблема да не изключва мотора и от къде мога да си купя пласмасовия държач на зъбната рейка?
  2. Обезвъздуших като навих пълен ляв и пълен десен с вдигнати колела.Има ли друг начин за обезвъздушаване? Маркуча го рециклираха за 30лв. и по средата има метално парче.Дали е въпросния клапан незнам.На стария също имаше такава метална втулка,но беще по към помпата.За това ли става въпрос?
  3. Колеги имам проблеми с хидравлика.Започна се от омаслен маркуч м/у рейката и помпата.Свалих го и го занесох да го поправят.След това го сложих и налях хидравлична течност(I.G.A.T. Platin ZHM).И се започна едно виене което се усилва с оборотите на двигателя,минах около 20км,въртях пълен ляв и пълен десен,но виенето не изчезва.Волана е лек не е затяга,но виее.При навиване на ляво или дясно виенето се засилва.Какво бихте ме посъветвали да направя?Дайте идея къде може да е проблема?
×
×
  • Create New...